Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Πόπη Τσαπανίδου πήγε να βγάλει στημένη φωτογραφία αλλά δεν τα κατάφερε

Η Πόπη Τσαπανίδου πήγε να βγάλει στημένη φωτογραφία αλλά δεν τα κατάφερε

Η Πόπη Τσαπανίδου μοιράζεται συχνά σκέψεις προσωπικές στιγμές και φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Αυτή τη φορά ποζάρει με ένα γκρι κοστούμι και γκρι γόβες και τονίζει ότι δεν της αρέσουν οι στημένες πόζες και οι στημένες φωτογραφίες.

«Πήγαινα για πόζα ωραία στημένη, σαν αυτές που βλέπω σε άλλα instagirls και τα ζηλεύω! Αλλά μετά σκέφτηκα ότι εγώ είμαι! Και εγώ γελάω. Πολύ. Και δεν μου πάει το στημένο. Και τι με νοιάζει που άλλη στη θέση μου θα πόζαρε καμαρωτή καμαρωτή; Επιλέγω να είμαι άνετη και να γελώ με την καρδιά μου με τα κατορθώματα και τις αστοχίες μου κυρίως! Επιλέγω να μην παίρνω τη ζωή στα τόσο σοβαρά. Και φυσικά ούτε τον εαυτό μου. Εσύ;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου στη λεζάντα των φωτογραφιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πήγαινα για πόζα ωραία στημένη, σαν αυτές που βλέπω σε άλλα instagirls και τα ζηλεύω! Αλλά μετά σκέφτηκα ότι εγώ είμαι! Και εγώ γελάω. Πολύ. Και δεν μου πάει το στημένο. Και τι με νοιάζει που άλλη στη θέση μου θα πόζαρε καμαρωτή καμαρωτή; Επιλέγω να είμαι άνετη και να γελώ με την καρδιά μου με τα κατορθώματα και τις αστοχίες μου κυρίως! Επιλέγω να μην παίρνω τη ζωή στα τόσο σοβαρά. Και φυσικά ούτε τον εαυτό μου! Εσύ; ???? #loveyourself #believeinyou #ale #fashion #alewoman #styleinspiration #costumeideas #greys #nonusualcasual #instafashionistas @ale_non_usual

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou ???? (@tsapanidou) στις




Πηγή