Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη- Έψαχνα για πρίγκιπα και βρήκα πριγκίπισσα

Η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη παρουσιάζοντας μάλιστα, την νέα της σύντροφο.

H ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να μοιραστεί την είδηση για τη νέα της σχέση, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο με την νέα της σύντροφο, τη σχεδιάστρια Ραμόνα Αγκρούμα, με τις δύο γυναίκες να χαμογελούν στο φακό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έψαχνα τον πρίγκιπα της Disney, αλλά χρειαζόμουν μια πριγκίπισσα»: η αποκάλυψε της Ρέμπελ Γουίλσον

Στη λεζάντα, η Γουίλσον μοιράστηκε τη χαρά της για την νέα της σχέση, γράφοντας: «Νόμιζα πως έψαχνα για έναν πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια πριγκίπισσα της Disney», προσθέτοντας emojis με καρδιά και ουράνιο τόσο.

Η φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση της Ρέμπελ Γουίλσον για τη νέα της σχέση
Η φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση της Ρέμπελ Γουίλσον για τη νέα της σχέση

Η Γουίλσον, η οποία τον τελευταίο καιρό επιδεικνύει την αδυνατισμένη σιλουέτα της, αφού έχασε περισσότερα από 18 κιλά, δείχνει πολύ ευτυχισμένη στη φωτογραφία, με έναν φίλο της να δηλώνει στο περιοδικό People: «Η Ρέμπελ είναι σε ένα καταπληκτικό μέρος και δεν την έχω δει ποτέ πιο ευτυχισμένη».

Παρόλο που χθες το ζευγάρι έκανε την «επίσημη» ανακοίνωση της σχέσης του, έχουν θεαθεί μαζί σε αρκετές περιπτώσεις του τελευταίους μήνες- ακόμη και στο κόκκινο χαλί στο πάρτι του Vanity Fair για τα Oscar τον Μάρτιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από την ανάρτησή της για το coming out, η Ρέμπελ Γουίλσον δεν έχει μοιραστεί άλλες λεπτομέρειες για την νέα της σύντροφο, η οποία είναι σχεδιάστρια μόδας με έδρα το Λος Άντζελες και ιδιοκτήτρια του brand βιώσιμς μόδας Lemon Ve Limon.

Πώς έγινε η γνωριμία

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τον περασμένο μήνα ότι έβγαινε με κάποιον, αν και κράτησε την ταυτότητά του κρυφή, λέγοντας στο People ότι της είχαν συστήσει τον σύντροφό της – που πιστεύεται ότι είναι η Αγκρούμα – «μέσω ενός φίλου», πριν περάσουν εβδομάδες συνομιλώντας στο τηλέφωνο.

Το ζευγάρι στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ
Το ζευγάρι στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο για εβδομάδες πριν συναντηθούμε» αποκάλυψε τότε η Γουίλσον. «και αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωριστούμε. Ήταν λίγο παλιομοδίτικο από αυτή την άποψη – πολύ ρομαντικό». Ανέφερε επίσης, πως η «διαδικασία εύρεσης περισσότερης αυτοεκτίμησης» είχε «ανεβάσει» τα στάνταρ της όσον αφορά στο τι έψαχνε σε έναν σύντροφο, περιγράφοντας το νέο της ειδύλλιο ως «ισότιμο» και «υγιές».


Πηγή