Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Σάρον Στόουν στηρίζει την Ουκρανία με μια κίνηση -Το κοστούμι-έκπληξη

Είναι ένα παγκόσμιο fashion icon και γνωρίζει πολύ καλά πώς να περάσει τα δικά της μηνύματα μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές. Ο λόγος, φυσικά, για την Σάρον Στόουν.

Αναμφισβήτητα, δε θα μπορούσε να λείπει από το φετινό φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Η παρουσία της εκεί είναι δεδομένη κάθε χρόνο και οι φωτογράφοι αδημονούν για την στιγμή που θα διασχίσει το κόκκινο χαλί η μία και μοναδική Σάρον Στόουν με εμφανίσεις που κάθε χρόνο γίνονται talk of the town.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις λαμπερές εμφανίσεις της Σάρον Στόουν στο φετινό φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Μία από τις λαμπερές εμφανίσεις της Σάρον Στόουν στο φετινό φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών

Όπως έκανε και φέτος. Στα 64 της η βετεράνος του φεστιβάλ έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στο κόκκινο χαλί του Palais des Festivals, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία Dolce & Gabbana, στην πρεμιέρα της ταινίας «Forever Young», συνοδευόμενη από δύο ηλιοκαμένους άνδρες, που την βοήθησαν να αφαιρέσει την ουρά του φορέματος αποκαλύπτοντας από κάτω ένα εφαρμοστό φόρεμα αντάξιο μίας από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Φυσικά, φρόντισε να κάνει και το σήμα της ειρήνης στους φωτογράφους, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η στήριξη της Σάρον Στόουν στην Ουκρανία

Και δεν ήταν αυτή η μόνη αναφορά της Σάρον Στόουν στον πόλεμο στην Ουκρανία. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, χρησιμοποίησε την εμφάνισή της σε μια δεξίωση κοκτέιλ για να δηλώσει την υποστήριξή της στην Ουκρανία – άνοιξε το σακάκι του μπλε κοστουμιού της για τους φωτογράφους, για να αποκαλύψει την κίτρινη επένδυση στο εσωτερικό του – τα χρώματα, δηλαδή, της ουκρανικής σημαίας.

Η Σάρον Στόουν με κοστούμι στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας
Η Σάρον Στόουν με κοστούμι στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή