Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η σέξι εμφάνιση της Εύης Ιωαννίδου στα μπουζούκια

Την γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του Nomads, αλλά η σύντομη παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης δεν της άφησε πολλά περιθώρια να ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα της. Αυτό το έκανε έναν χρόνο μετά, όταν μπήκε στο Greece’s Next Top Model. Εντυπωσιακή ως παρουσία η Εύη Ιωαννίδου, αλλά, φευ, για εκείνη όσο έμεινε μέσα στο ριάλιτι μόδας του Star, τράβηξε πάνω της το τηλεοπτικό ενδιαφέρον κυρίως λόγω της συμπεριφορά της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Μαζί με τη Μέγκι Ντρίο και τη Μικαέλα Φωτιάδη αποτέλεσαν την περίφημη «τριάδα της φωτιάς», δημιουργώντας αντιπάθειες εντός κι εκτός ριάλιτι. Μετά το τέλος του GNTM, η τριάδα αποτελεί παρελθόν οριστικά. Η Μέγκι Ντρίο κατηγορεί την Εύη Ιωαννίδου ότι την έκανε unfollow στο Instagram, ενώ εκείνη απαντά ότι ποτέ δεν την ακολούθησε για να την ξε-ακολουθήσει.

Ο φωτογραφικός φακός πέτυχε πριν λίγες ημέρες την Ιωαννίδου σε έξοδο της στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Και η εμφάνισή της κέρδισε τις εντυπώσεις, με το κοντό φόρεμα να αποκαλύπτει τα καλλίγραμμα πόδια της, χαρίζοντας στο φακό κι ένα υπέροχο σταυροπόδι.

localStorage.clear();


Πηγή