Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Η σέξι πλευρά της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν είναι η μεγαλύτερη από τις αδελφές Καρντάσιαν και θεωρείται από πολλούς ως η πιο… συντηρητική. Άλλοι, πάλι, υποστηρίζουν ότι η μικροκαμωμένη Κόρτνεϊ βρίσκεται μονίμως στη σκιά των υπόλοιπων αδελφών της. Να, όμως, που ήρθε ο καιρός η Κόρντεϊ να κάνει -κατά κάποιο τρόπο- την «επανάστασή» της και να δείξει τη σέξι πλευρά της, την οποία δεν αποκαλύπτει με την ίδια ευκολία, όπως οι υπόλοιπες.

Έτσι, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό από το νεαρό σύντροφό της,  Younes Bendjima, η ριάλιτι σταρ προχωρά σε μια άκρως τολμηρή φωτογράφηση για λογαριασμό της μεξικάνικης έκδοσης του περιοδικού GQ. Και δε διστάζει να τα «πετάξει» όλα μπροστά στο φακό του διάσημου φωτογράφου Μάικλ Σβαρτζ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Και η αλήθεια είναι πως πολλοί έμειναν άφωνοι με το αποτέλεσμα, καθώς η 39χρονη Κόρτνεϊ αποκαλύπτει στο κοινό το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο όπως τονίζει, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Τώρα, αν έβαλε και το «μαγικό» του χέρι ο διάσημος φωτογράφος για το τελικό αποτέλεσμα, είναι άλλο θέμα.

Η Καρντάσιαν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική και στις δηλώσεις της, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει πώς θέλει τον άνδρα, με τον οποίο ελπίζει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. «Είναι απαραίτητο ο σύντροφός μου να έχει αυτοπεποίθηση, να ξέρει ποιος είναι και τι θέλει. Πρέπει να έχει κατανόηση και να με αποδέχεται όπως είμαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγο παρακάτω, δήλωσε πως νιώθει εξαιρετικά άνετα με το σώμα της, ενώ ο ρόλος της ως μητέρα (έχει τρία μικρά παιδιά) είναι ο πιο σημαντικός για εκείνη. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέρος από τη φωτογράφηση και αμέσως έγινε χαμός, με τις αναρτήσεις της να ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. likes.

localStorage.clear();


Πηγή