Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Σία Κοσιώνη μίλησε για την διπλή καραντίνα που βιώνει εν μέσω πανδημίας

Η Σία Κοσιώνη μίλησε για την διπλή καραντίνα που βιώνει εν μέσω πανδημίας

Σε ζωντανή σύνδεση από το γραφείο της στον ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη μίλησε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι Karantina Edition» και στον Νίκο Μουτσινά για τη διπλή καραντίνα που βιώνει εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Είχαμε πει θα τα ξαναπούμε σύντομα, θα τα πούμε από κοντά… Πάνε οι αγκαλιές, πάνε τα φιλιά, πάνε όλα» ανέφερε αρχικά η Σία Κοσιώνη στον Νίκο Μουτσινά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τρέχουμε και δε φτάνουμε πέραν περιγραφής. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος, πολύ βαριά από άποψη δουλειάς, πολύ βαριά από άποψη ψυχολογικού φορτίου. Εμείς δεν είχαμε την καραντίνα που είχαν όλοι οι υπόλοιποι, αλλά είχαμε μια άλλη, ιδιότυπη καραντίνα. Εγώ είχα την καραντίνα του σπιτιού, εφάρμοζα όλα όσα έπρεπε να εφαρμόσω στο περιβάλλον του σπιτιού και μέσα στον ΣΚΑΪ μια άλλη καραντίνα, γιατί εδώ έχουμε μια… εσωτερική καραντίνα».

Σχετικά με τη νέα κανονικότητα η οποία θα έρθει μετά και την άρση των περιοριστικών μέτρων, η Σία Κοσιώνη τόνισε: «Κανονικότητα θα αργήσουμε να ζήσουμε ή θα αργήσουμε να επιστρέψουμε στην παλιά μας κανονικότητα» και πρόσθεσε: «Κάποια πράγματα δεν είναι κακό να μένουν. Τα μέτρα της προσωπικής υγιεινής έπρεπε πάνα να τα τηρούμε».

Τι είναι αυτό όμως που έχει πληγώσει τη Σία Κοσιώνη όλο αυτό το διάστημα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα περιοριστικά μέτρα; «Η απόσταση δεν μ’ αρέσει εμένα. Αυτό με έχει πληγώσει πιο πολύ αυτό το διάστημα. Είμαι άνθρωπος πολύ της σωματικής επαφής. Θα δω κάποιον, θέλω να τον χτυπήσω στη πλάτη, θέλω να του σφίξω το χέρι, να τον πάρω αγκαλιά, θέλω να τον φιλήσω. Αυτό το πράγμα που ήμαστε όλοι σε μια απόσταση» είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να συνεχίσω. Συνειδητοποιήσαμε όλοι μας αυτή την περίοδο, τι είναι σημαντικό και ποιοι είναι σημαντικοί. Ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι γύρω μας, ποιοι είναι αυτοί για τους οποίους ανησυχήσαμε περισσότερο και ποιοι είναι αυτοί που μας λείπουν».


Πηγή