Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Η Σελίν Ντιόν έκανε μια σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό ενώ δίνει μάχη με σπάνιο σύνδρομο [εικόνες]

Η Σελίν Ντιόν έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση σε αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας εν μέσω της μάχης που δίνει με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου.

Λίγο καιρό μετά την εμφάνιση-έκπληξη στα βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο, η 55χρονη τραγουδίστρια παρακολούθησε τον αγώνα των Edmonton Oilers και πέρασε χρόνο με τους παίκτες στα αποδυτήρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σπάνια εμφάνιση της Σελίν Ντιόν σε αγώνα χόκεϊ

Σε πλάνα που μοιράστηκε ο επίσημος λογαριασμός της καναδικής ομάδας χόκεϊ στο Instagram, έκανε την ομάδα να ξεσπάσει σε γέλια όταν μιμήθηκε τους παίκτες με τα παγοπέδιλα και τον εξοπλισμό τους στο παγοδρόμιο.

Η εμφάνισή της στο παιχνίδι ήταν μια από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους της ενώ δίνει μάχη με το σπάνιο Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών φαινόταν πολύ καλά στην υγεία της φορώντας ένα κρεμ, πλεκτό φόρεμα από κασμίρ, το οποίο ήταν δεμένο σε έναν κόμπο στο πλάι του γοφού της.

Είχε τα ξανθά μαλλιά της πιασμένα σε έναν χαλαρό κότσο στην βάση του αυχένα της και φορούσε μεγάλα σκουλαρίκια κρίκους.

Φαινόταν να φοράει ελάχιστο έως καθόλου μακιγιάζ καθώς αλληλεπιδρούσε με τους παίκτες του NHL από την πατρίδα της, τον Καναδά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στεκόμενη στα αποδυτήρια τους, είπε ότι ήταν ενθουσιασμένη που τους γνώριζε πριν μιμηθεί τη στάση ενός παίκτη χόκεϊ στο παγοδρόμιο, που έκανε τους παίκτες να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Η ομάδα του NHL μοιράστηκε επίσης ένα τρέιλερ για ένα επερχόμενο επεισόδιο της σειράς τους The Drop, με πλάνα της Σελίν Ντιόν.

Στο βίντεο, η Καναδή τραγουδίστρια φαίνεται κάνει χειραψία με αρκετούς από τους παίκτες και να αστειεύεται ότι ήταν στο παιχνίδι καθώς λατρεύει το χόκεϊ, το εθνικό σπορ της χώρας της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπάνιο σύνδρομο από το οποίο πάσχει η Σελίν Ντιόν

Η Σελίν Ντιόν διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, η οποία κάνει το σώμα να επιτίθεται στα δικά του νευρικά κύτταρα και μοιράστηκε τη διάγνωσή της με το κοινό τον Δεκέμβριο του 2022.

Η αδερφή της είπε τον Δεκέμβριο του 2023 ότι το σπάνιο σύνδρομο είχε προχωρήσει και η τραγουδίστρια «δεν έχει πλέον τον έλεγχο των μυών της».

Η Ντιόν εθεάθη να χαμογελαστή να αλληλεπιδρά με θαυμαστές της ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο.

Φωτογραφίες: Associated Press, Instagram

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή