Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Η Σελίν Ντιόν στα 52 της ποζάρει με κορμάκι – πανοπλία κι εντυπωσιάζει

Η Σελίν Ντιόν στα 52 της ποζάρει με κορμάκι – πανοπλία κι εντυπωσιάζει

Στα 52 της χρόνια η Σελίν Ντιόν συνεχίζει να εντυπωσιάζει, όχι μόνο φωνητικά. Η διάσημη τραγουδίστρια φροντίζει συχνά να κάνει φωτογραφήσεις που μόνο απαρατήρητες δεν περνούν και τις περισσότερες φορές αναδεικνύουν και τη σέξι πλευρά του εαυτού της.

Το ίδιο συνέβη και με την τελευταία της φωτογράφηση, υλικό από την οποία δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Glittering in vintage @muglerofficial ✨- Team Celine . Scintiller dans du @muglerofficial vintage ✨ – Team Céline . . Styled by @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez Hair: @dee_termined_girl Makeup: @justinstclairmakeup 📸: @paolakudacki . #FridayFeeling #Courage #MuglerArchives

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Στην πρώτη της ανάρτηση η Ντιόν ποζάρει με ολόχρυσο κορμάκι – πανοπλία, ενώ στο χέρι της φοράει ένα χρυσό αξεσουάρ στο δεξί της χέρι με πολύτιμους λίθους, τόσο στο μπούστο όσο και στο ύψος των γοφών.

Στη δεύτερη ανάρτηση της από την ίδια φωτογράφηση με το εντυπωσιακό κορμάκι, η τραγουδίστρια γράφει στη λεζάντα: «Ζήσε την ζωή με τον χρυσό κανόνα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Live life by the golden rule ✨ – Team Céline . Vivez la vie en respectant la règle d’or ✨ – Team Céline . #Courage #Sunday #MuglerArchives . Styled by @p.e.p.e.munoz and @sydneylopez Hair: @dee_termined_girl Makeup: @justinstclairmakeup 📸: @paolakudacki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις

Να υπενθυμίσουμε πως η Σελίν Ντιόν, αυτό το καλοκαίρι ήταν να δώσει συναυλία και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της. Αλλά λόγω κορονοϊού αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες τις σε όλο τον κόσμο.




Πηγή