Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Η Σερ εξηγεί πώς τα διαμαντένια δόντια του 40 ετών μικρότερου συντρόφου της οδήγησαν στο ειδύλλιό τους

Τα μυστικά της σχέσης της με τον κατά 40 χρόνια μικρότερό της φίλο της Αλεξάντερ Εντγουαρντ αποκάλυψε η 77χρονη Σερ σε συνέντευξή της στη Daily Mail.

Εξήγησε πώς τα διαμαντένια δόντια του αποτέλεσαν την αφορμή για να γνωριστούν ενώ αποκάλυψε ότι παρότι φορά ένα εντυπωσιακό διαμεντέντιο δαχτυλίδι δώρο του συντρόφου της, δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σερ
Σερ

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου της Daily Mail για το πώς γνώρισε τον σύντροφό της η Σερ αποκάλυψε:

Ήταν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού πέρυσι. Ο Τούρκος φίλος μου Nebie είδε τα δόντια του [που είναι διαμαντένια] και είπε: «Σερ, πήγαινε να τον ρωτήσεις για τα δόντια του».

Τού είπα «Όχι, ρώτα εσύ, Nebie!».

«Όχι, εσύ ρώτα τον, Σερ!», μού απάντησε εκείνος.

Τελικά το έκανα και του είπα, «Ωραία θήκη έχεις».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτά είναι τα αληθινά μου δόντια», απάντησε.

Πήρε τον αριθμό μου από έναν κοινό μας φίλο αφού έφυγα. Μετά πήγα στη Γερμανία για δύο εβδομάδες και μου έστελνε μηνύματα όλο αυτό το διάστημα. Μου αρέσει ο τρόπος που με κάνει να νιώθω. Έχει τόσα πολλά προσόντα – είναι έξυπνος, ευγενικός, αστείος και πολύ ταλαντούχος.

Τα διαμαντένια δόντια του Εντουαρντς συντρόφου της Σερ
Τα διαμαντένια δόντια του Εντουαρντς

Σερ: Οχι δεν θα ξαναπαντρευτώ

Στην ερώτηση αν θα παντρευόταν ξανά, η Σερ απάντησε κατηγορηματικά όχι:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν το νομίζω. Όχι επειδή δεν θα αγαπούσα κάποιον αρκετά – απλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να παντρευτώ. Ο Αλεξάντερ μου έδωσε αυτό [δείχνει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε τριγωνικό σχήμα στο μεσαίο της δάχτυλο]. Δεν πρόκειται να παντρευτούμε, αλλά μου έδωσε αυτό το δαχτυλίδι για να μου δείξει πώς αισθάνεται για μένα».

Πώς είναι να είσαι πλούσιος και διάσημος;

Στην ίδια συνέντευξη η Σερ περιέγραψε πώς είναι «να είσαι πλούσιος και διάσημος» και αν ποτέ κουράστηκε από αυτή τη διασημότητα.

«Είναι σπουδαίο (σσ να είσαι πλούσιος και διάσημος), αλλά δεν είναι το παν. Δεν μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο, αλλά μπορεί να σε κάνει πιο ευτυχισμένο. Κάνει τα πράγματα συναρπαστικά. Αλλά, ξέρετε, υπήρξα πολύ φτωχή και είναι πολύ καλύτερο να μην χρειάζεται να ανησυχείς για τα χρήματα. Έπρεπε να ανησυχώ πολύ για τα χρήματα στην καριέρα μου. Άφησα τον Sonny χωρίς να έχω τίποτα και έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή».

Οσο για το αν κουράστηκε με όλα αυτά που συνεπάγεται το να είσαι «διάσημος» η Σερ εξήγησε ότι ξέρει πώς ζει και κινείται ο κόσμος έξω από τη φούσκα των διασήμων. «Πηγαίνω όπου θέλω να πάω, αλλά αυτή την περίοδο δεν θέλω να βγαίνω συχνά. Δεν πηγαίνω πια σε πάρτι του Χόλιγουντ. Δεν πηγαίνω σε κόκκινα χαλιά. Τώρα μου αρέσει απλά να κάνω παρέα με τους φίλους μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σερ με τον σύντροφό της
Η Σερ με τον σύντροφό της

Πηγή