Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η σκηνή του Breaking Bad που ακόμα κάνει τον πρωταγωνιστή της σειράς να δακρύζει

Ο βραβευμένος με Emmy Αμερικανός ηθοποιός Bryan Cranston αποκάλυψε τα μυστικά της υποκριτικής του επιτυχίας, μιλώντας στο τηλεοπτικό φεστιβάλ της Tribeca το Σάββατο 29/9.

«Θα πρέπει να είστε σε θέση να φανερώσετε τα συναισθήματά σας και να μπορέσετε οικειοθελώς να τα βγάλετε από μέσα σας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 62χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Breaking Bad».

Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε μια πολύ δυνατή σκηνή από τη σειρά που ακόμα και σήμερα τον κάνει να δακρύζει.

Είναι η σκηνή όπου ο ήρωας που υποδύεται, Walter White, παρακολουθεί την εθισμένη στα ναρκωτικά φίλη του Jesse Pinkman να πεθαίνει στον ύπνο της πνιγμένη από τον εμετό της.

«Ξαφνικά η Krysten Ritter κάνει μια υπέροχη, θαυμάσια δουλειά καταθέτοντας την ψυχή της στην οθόνη. Εκεί βήχει με σούπα μανιταριών… και πνίγεται με αυτή και στιγμές αργότερα το πρόσωπό της χάνει όλα του τα χαρακτηριστικά. Οποιοδήποτε αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του προσώπου της, απλά αναμειγνύεται σε ένα κενό και από αυτό έρχεται μπροστά μου το πρόσωπο της πραγματικής μου κόρης να πνίγεται μέχρι θανάτου».

Τα μάτια του δακρύζουν και μόνο στην περιγραφή των έντονων συναισθημάτων που βίωσε στα γυρίσματα της σκηνής.

«Τότε ήταν που εγώ, όπως ακριβώς το λέω τώρα, έμεινα άφωνος γιατί, ξέρετε, ως γονέας αυτό είναι το μόνο πράγμα που με φοβίζει, οπότε αυτό είναι το ρίσκο -είναι η κόρη μου που πνίγεται μέχρι θανάτου- και αυτό με τρόμαξε όσο τίποτα άλλο. Για τους άλλους ήταν “ω θεέ μου, ήταν εξαιρετικό” και εγώ ήμουν ένα ράκος συναισθηματικά».

Παρά το γεγονός ότι ήταν μια οδυνηρή συναισθηματικά εμπειρία, ο Cranston εξηγεί ότι η τεχνική που χρησιμοποίησε ήταν άκρως πετυχημένη. «Μεταφέρει το βάρος σε σένα, συναισθηματικά, ψυχολογικά, με οποιονδήποτε τρόπο. Στο τέλος όμως λες “αυτό δεν υποτίθεται πως κάνουμε; Υποτίθεται ότι αναπαριστούμε την πραγματική ζωή και την ειλικρίνεια”, αυτό λοιπόν είναι το ρίσκο που παίρνουμε».

localStorage.clear();


Πηγή