Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε φωτογραφία με μαγιό: «Η ντροπή για το σώμα είναι θεμέλιο ψυχικού πόνου»

H Σοφία Μουτίδου συχνά προκαλεί ποικίλα σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να διαχειριστεί την εικόνα της. Αυτή την φορά, ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο μήνυμα.

Η ηθοποιός σπανίως χρησιμοποιεί φίλτρα στις φωτογραφίες που αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς, όπως έχει δηλώσει, προτιμά να δείχνει την πραγματική της εικόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα, λοιπόν, η γνωστή κωμικός αποφάσισε να δημοσιεύσει μία ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, την οποία συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Η ντροπή για το σώμα είναι θεμέλιο άγχους και ψυχικού πόνου. Και παραπέρα η ντροπή για τη σεξουαλικότητα. Η ντροπή είναι εμπόδιο».

Τα σχόλια για τη φωτογραφία της Σοφίας Μουτίδου με μαγιό

Μέσα σε λίγη ώρα, η φωτογραφία συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια -τα περισσότερα από γυναίκες, οι οποίες την επαίνεσαν για την κίνησή της και για το γεγονός ότι δεν ντρέπεται να παρουσιάσει τον εαυτό της όπως πραγματικά είναι, αλλά και για τη δύναμη που δίνει σε πολλές γυναίκες. Δεν έλειψαν, βέβαια, και εκείνοι που σχολίασαν κάπως επικριτικά τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Σε ευχαριστούμε που προσπαθείς να κάνεις τους ανθρώπους να νιώσουν πιο άνετα με το σώμα τους», «Ντροπή σε αυτούς που θέλουν να ντρεπόμαστε», «Ισχύει! Όποιος καταφέρει να αποβάλει αυτό, απλά απολαμβάνει περισσότερο τη ζωή», ήταν μερικά από τα θετικά σχόλια που απέσπασε η Σοφία Μουτίδου.

«Συμφωνώ απόλυτα όμως πρέπει να δίνουμε και το μήνυμα οτι η παχυσαρκία ειναι αρρώστια και να μην επαναπαυόμαστε σε αυτη την κατάσταση, αλλά να προσπαθούμε για το καλύτερο για την υγεία μας», έγραψε ένας άλλος χρήστης του Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Μουτίδου


Πηγή