Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Η Στόρμι Ντάνιελς αποκάλυψε πόση ώρα κράτησε το σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ

Η Στόρμι Ντάνιελς «ξαναχτυπά» και οι νέες αποκαλύψεις της για τις ερωτικές επιδόσεις και αποδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ, δεν θα του αρέσουν καθόλου. Η διάσημη πορνοστάρ μιλάει στη Vogue στο τεύχος του Οκτωβρίου, για την ερωτική εμπειρία, που ισχυρίζεται ότι είχε με τον Πρόεδρο της Αμερικής, το 2006. Και του δίνει το πιο ισχυρό χτύπημα, αφού υποστηρίζει ότι το σεξ μαζί του διήρκησε μόλις δύο λεπτά.

Και ο χρόνος αυτός είναι γενναιόδωρος, όπως τονίζει με νόημα, αφήνοντας δηλαδή, να εννοηθεί ότι η ερωτική συνεύρεσή τους κράτησε, λιγότερο! Η Στόρμι, η οποία φαίνεται ότι πληρώθηκε πριν τις αμερικανικές εκλογές, από τον πρώην δικηγόρο του Τραμπ, Μάικλ Κοέν με το ποσό των  130 χιλιάδων δολαρίων, για να κρατήσει κλειστό το στόμα της, με το που αποφάσισε να μιλήσει, είναι απλά, χείμαρρος.

Και στην επίμαχη συνέντευξή της, τα όσα αποκαλύπτει για τη συνεύρεσή τους εκείνη, είναι ιδιαίτερα πιπεράτα. Και «αποκαθηλώνουν» την εικόνα του Τραμπ, ως εραστή. «Είναι ένας κανονικός άνθρωπος στο σεξ» δηλώνει για εκείνον, διαψεύδοντας άλλες πρώην συντρόφους του ότι ήταν ένας «υπέροχος εραστής».

Αίσθηση, όμως, προκαλεί η δήλωση της ότι δεν θυμάται και πολλά από εκείνη τη συνεύρεση. «Τι να προλάβεις να θυμηθείς μέσα σε δύο λεπτά;» αναρωτιέται η Στόρμι Ντάνιελς, η οποία «πυροβολεί» παντοιοτρόπως τον Αμερικανό Πρόεδρο. «Δεν ένιωσα ότι μαζί του κινδύνευα. Είμαι βέβαιη ότι αν είχα τρέξει, δεν θα με ακολουθούσε» συμπληρώνει στην ίδια συνέντευξη.

Η πορνοστάρ έδωσε κι άλλες λεπτομέρειες από εκείνη τη βραδιά, που φέρεται να συναντήθηκαν στη σουίτα του ξενοδοχείου του, το 2006 κι ενώ η Μελάνια μόλις είχε φέρει στον κόσμο το γιο τους, Μπάιρον. Όπως αποκάλυψε, όταν εκείνη μπήκε στη σουίτα, ο Πρόεδρος παρακολουθούσε ένα ντοκιμαντέρ για καρχαρίες, ενώ κατά τη διάρκεια του δείπνου, τη ρωτούσε με μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά της, ως πορνοστάρ.

Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ αρνείται ότι έκανε σεξ με την Στόρμι Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι, Στέφανι Κλίφορντ.

localStorage.clear();


Πηγή