Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Η συγκίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα για τον πατέρα του

Η συγκίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα για τον πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του νέα σειρά του Netflix, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στο Μεξικό. Και αποκάλυψε συγκινημένος πως όταν έκλεισε τη συμφωνία, ο πατέρας του -που έχει φύγει από τη ζωή- ήταν ο πρώτος που του ήρθε στο μυαλό.

«Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος άνθρωπος στην προσωπική μου ζωή για να μοιραστώ αυτή τη χαρά αν και θα το ήθελα» παραδέχθηκε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου όταν έκλεισα την δουλειά. Ακόμα και όταν με πήραν τηλέφωνο. Επέστρεφα από την Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα, οδηγούσα και μιλούσα μια ώρα με το Μαϊάμι. Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, αμέσως συγκινήθηκα επειδή σκέφτηκα τον πατέρα μου, που δεν είναι δίπλα μου».

Για να καταλήξει: «Μετά τον χαμό του πατέρα μου, ίσως όπως είπε και μια φίλη μου, τον πόνο τον μετέτρεψα σε δύναμη».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε και στη μητέρα του με την οποία έχουν μία καταπληκτική σχέση. «Θα ήθελα πολύ, σε αυτή την εμπειρία, να είναι κοντά η μητέρα μου. Το ταξίδι στο Μεξικό είναι 20 ώρες, δεν είναι και εύκολο να το κάνει κανείς. Είχαμε συχνή επικοινωνία» είπε.

Και πρόσθεσε: «Το αστείο είναι πως μόλις έκλεισα τη δουλειά και είχα διαβάσει το σενάριο, πηγαίνω να φάω στη μητέρα μου. Είχε χαρεί γιατί ήξερε πως περίμενα με πολλή αγωνία απάντηση έξι μήνες. Της λέω, “μάνα, με σκοτώνουν στο 17ο επεισόδιο” και μου απαντάει, “δεν πειράζει αγόρι μου”. Το είπε όμως τόσο φυσικά σα να λέει, “δεν πειράζει αγόρι μου, στα ψέματα είναι”. Και έβαλα κάτι γέλια εκείνη τη στιγμή».


Πηγή