Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαράια Κάρεϊ για την Γουίτνεϊ Χιούστον

Έξι χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον και κανείς δεν την έχει ξεχάσει. Πολύ περισσότερο η καλή της φίλη, Μαράια Κάρεϊ. Οι δύο ντίβες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής είχαν μία υπέροχη φιλία, που η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος και πιο πολύ ο Τύπος, δεν την κατάλαβαν ποτέ. Ή δεν θέλησαν να την καταλάβουν.

Εξάλλου, όταν ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 την καριέρα της η Κάρεϊ, ήταν η ευθεία απειλή για την Χιούστον. Η νεαρή με την εκπληκτική φωνή απειλούσε το «θρόνο» της και στο πρόσωπο της Μαράια ο Τύπος βρήκε την ιδανική «αντίζηλο», το αντίπαλο δέος. Άλλωστε, τέτοιου τύπου ιστορίες και ίντριγκες είναι πάντα οι αγαπημένες των ταμπλόιντς, αλλά και του κόσμου.

Τα στρατόπεδα φτιάχτηκαν και οι «Χιουστονικοί» από τη μία και οι «Καρεϊκοί» από την άλλη, πήραν θέση… μάχης. Η αλήθεια είναι ότι και η Γουίτνεϊ έδινε και μικρές αφορμές με κάποιες δηλώσεις για την αντίζηλο, αλλά μέχρι εκεί.

Το 1998 ήρθε η συνεργασία-έκπληξη. Οι δύο «ντίβες» έκαναν ντουέτο στην παιδική ταινία «Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου», στο τραγούδι «When You Believe», κατακτώντας το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού, έναν χρόνο αργότερα. Οι δυο τους εμφανίσθηκαν μαζί και στη σκηνή των βραβείων του MTV για να πάρουν το σχετικό βραβείο. Και λίγο αργότερα και στην εκπομπή της Όπρα, δηλώνοντας… φίλες, μετά από τη συνεργασία αυτή.

Μάλλον, η δήλωση αυτή δεν άρεσε και πολύ στον κόσμο, αφού, πλέον, δεν υπήρχε η ίντριγκα που τόσο λαχταρούσαν. Σίγουρα δεν άρεσε και στον Τύπο, που δεν έδειξε να κατανοεί πώς γίνεται να είναι φίλες δύο σταρ αυτού του μεγέθους.

Άλλωστε, μετά το θάνατο της Χιούστον τον Φεβρουάριο του 2012, η Μαράια Κάρεϊ είχε αναφερθεί στη φιλία τους, εκφράζοντας το παράπονό της, που κανείς δεν την είχε καταλάβει. Αλλά, στην πραγματικότητα, όπως είχε τονίσει, υπήρχε μεταξύ τους εκτίμηση, σεβασμός και αγάπη.

Έτσι, η Κάρεϊ την Πέμπτη (9/8), ανήμερα των γενεθλίων της Χιούστον ανέβασε μία φωτογραφία τους από τη συνεργασία τους στον «Πρίγκιπα της Αιγύπτου», σχολιάζοντας πόσο της λείπει. Με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέκονται στη συνεργασία τους, που έχει μείνει αξέχαστη και αξεπέραστη.

localStorage.clear();


Πηγή