Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η συγκινητική ανάρτηση της Πάρις Τζάκσον για τον παππού της

Μία συγκινητική ανάρτηση μετά το θάνατο του παππού της, Τζο Τζάκσον που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, έκανε η Πάρις Τζάκσον.

Η 20χρονη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της πόσα πολλά σήμαινε για την ίδια και να καταγράψει τις τελευταίες τους στιγμές μαζί.

«Αναπαύσου Τζόζεφ Τζάκσον» ξεκίνησε την ανάρτησή της, ποστάροντας και φωτογραφίες του. «Το να περάσω τις τελευταίες στιγμές μαζί σου, ήταν για μένα τα πάντα. Το να είμαι σε θέση να σου πω όλα όσα χρειαζόμουν να σου πω πριν από το αντίο, ήταν ευλογία» έγραψε μεταξύ άλλων.

Η Πάρις εξήγησε πως λάτρεψε όλες τις στιγμές που πέρασε μαζί του, αλλά κυρίως τις τελευταίες τους, που περιελάμβαναν αγκαλιές και ένα φιλί στο μέτωπό του για τελευταία φορά.

«Περήφανοι για σένα, περήφανοι που ήταν τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα δισέγγονά σου, περήφανοι που είχαν τη δύναμή σου και περήφανοι που είναι Τζάκσον. Είσαι ο πρώτος αληθινός Τζάκσον. Ο θρύλος που τα ξεκίνησε όλα. Κανείς από εμάς δεν θα ήταν τίποτε από αυτά που είναι, αν δεν ήσουν εσύ» έγραψε η Πάρις για τον παππού της, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «τον πιο δυνατό άνδρα που γνώρισε ποτέ».

localStorage.clear();


Πηγή