Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η συγκινητική εξομολόγηση της Νάταλι Κάκκαβα: Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων - Η παχυσαρκία είναι ασθένεια

Η συγκινητική εξομολόγηση της Νάταλι Κάκκαβα: Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων – Η παχυσαρκία είναι ασθένεια

Η Σοφία Μουτίδου, μέσω της εκπομπής «The Booth» όπου βρίσκεται στη θέση της παρουσιάστριας, ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σχετικά με το bullying που δέχονται οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά.

Με αφορμή αυτή τη δήλωση της ηθοποιού, η Νάταλι Κάκκαβα, στον «αέρα» της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open, το πρωί της Τρίτης προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη δική της εμπειρία.

Μάλιστα, δεν έλειψαν οι στιγμές συναισθηματικής φόρτισης κατά την εξομολόγηση της.

«Η μαμά μου η συχωρεμένη είχε φτάσει 180 κιλά. Έχω ζήσει τι πάει να πει να είσαι παχύσαρκος. Η παχυσαρκία είναι μια ασθένεια. Κανείς δεν θέλει να έχει παραπάνω κιλά.

Έχοντας ζήσει δίπλα στη μαμά μου που πραγματικά υπέφερε, δεν μπορούσε να δέσει τα κορδόνια της. Έπεσε μέσα στο σπίτι και λόγω του υπερβολικού της βάρους έμεινε ανάπηρη. Έχω ζήσει την προσπάθεια των ανθρώπων να την πάρουν να την βάλουν στην καρέκλα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Έχω ζήσει των χλευασμό των συμμαθητών μου, οι οποίοι έλεγαν όταν ερχόταν η μαμά μου στο σχολείο «ήρθε η χοντρή». Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων όταν πηγαίναμε στο θέατρο και καθόταν η μαμά μου στην καρέκλα και δίπλα δυσανασχετούσαν γιατί δεν χωρούσαν. Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων που μπαίναμε στα ΜΜΜ και δεν ήθελαν να καθίσουν δίπλα στη μαμά μου γιατί δεν χωρούσαν.

Παιδιά, η παχυσαρκία είναι ασθένεια και δεν κρύβεται και είναι πολύ άσχημο να χλευάζουμε ανθρώπους που είναι ασθενείς. Δείξτε τους την αγάπη σας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλά άλλα προβλήματα», εξομολογήθηκε η Νάταλι Κάκκαβα.

Τότε, ο Ετεοκλής Παύλου, κατέθεσε και τη δική του εμπειρία για το συγκεκριμένο θέμα: «Στο νοσοκομείο “κοιμήθηκα” με κοιλιακούς γυμνασμένος και “ξύπνησα” 160 κιλά, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθώ. Παιδιά, το σώμα το αλλάζουμε όποτε θέλουμε, ο οποιοσδήποτε έχει παραπάνω κιλά μπορεί να το αλλάξει όποτε θελήσει. Το μυαλό όσων κρίνουν και η ψυχή δεν θα αλλάξει ποτέ».


Πηγή