Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η συγκινητική εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου λίγους μήνες μετά το θάνατο της μητέρας του

Η συγκινητική εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου λίγους μήνες μετά το θάνατο της μητέρας του

Λίγους μήνες μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, σαν σήμερα, «έμαθε ότι τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους» αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμα που δημοσίευσε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την ανάρτηση αυτή θέλησε να αποχαιρετήσει τους ακροατές που τον ακολουθούν στη ραδιοφωνική του εκπομπή και να καλωσορίσει το καλοκαίρι και το πραγματοποίησε με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο.

Το συγκινητικό κείμενο του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Όλα ξεκίνησαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2007 και πόσα άλλαξαν από τότε… Αρχίσαμε ήδη να ακούμε ατάκες όπως: «Έχουμε μεγαλώσει μαζί σας». Όμως, το Mappes Show δεν άλλαξε, η παρέα μεγάλωσε, έγινε οικογένεια και απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και στις θάλασσες των ναυτικών μας.

Φίλοι δεν είναι αυτοί που «ανεβάζεις» στα stories. Φίλοι είναι εκείνοι που «χτίζουν» την παρουσία τους στο «ποστάρισμα» της ζωής – και οι Mappes ανήκουν σ’αυτήν την κατηγορία.

Η κα Γιωργία είχε ένα τρανζιστοράκι γκρι, ξεβαμμένο κάτω απ’το μαξιλάρι της στο νοσοκομείο. Δεν καταλάβαινε πολλά απ’όσα λέγαμε, μάθαινε τα νέα μου μέσα απ’τους Mappes και κάθε τόσο έπαιρνε τηλέφωνο για κάτι που δεν έπρεπε να πω γιατί ακούει και η γειτονιά.

Δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό… Ίσως γιατί σαν σήμερα έμαθα ότι τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους, ίσως γιατί απλά η μαμά μου ήταν Μάπισσα.

Σημασία έχει πώς όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί έφυγαν, αποχώρησαν, ή τους απομακρύναμε εμείς. Όσο, όμως, χαμογελούν για να κάνουν τους άλλους να ανησυχούν, παραμένουν Μάππες, όπου και να βρίσκονται.

Γιατί Mappes Show δεν είναι η εκπομπή κανενός, αλλά τα μικρόφωνα που σου δίνουν την ευκαιρία να αντιληφθείς πώς όσο περισσότερο απομακρύνεσαι και γελάς με τις αναποδιές της ζωής, τόσο περισσότερη ψυχραιμία αποκτάς να τις αντιμετωπίσεις. Και πίσω από αυτά τα μικρόφωνα μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε από εσάς – όσο υπάρχουν Μάππες. #mappesshow #tunein #rythmos949

Καλό καλοκαίρι, αδέλφια μου. Σας αγαπώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2007 και πόσα άλλαξαν από τότε… Αρχίσαμε ήδη να ακούμε ατάκες όπως: «Έχουμε μεγαλώσει μαζί σας». Όμως, το Mappes Show δεν άλλαξε, η παρέα μεγάλωσε, έγινε οικογένεια και απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό και στις θάλασσες των ναυτικών μας. Φίλοι δεν είναι αυτοί που «ανεβάζεις» στα stories. Φίλοι είναι εκείνοι που «χτίζουν» την παρουσία τους στο «ποστάρισμα» της ζωής – και οι Mappes ανήκουν σ’αυτήν την κατηγορία. Η κα Γιωργία είχε ένα τρανζιστοράκι γκρι, ξεβαμμένο κάτω απ’το μαξιλάρι της στο νοσοκομείο. Δεν καταλάβαινε πολλά απ’όσα λέγαμε, μάθαινε τα νέα μου μέσα απ’τους Mappes και κάθε τόσο έπαιρνε τηλέφωνο για κάτι που δεν έπρεπε να πω γιατί ακούει και η γειτονιά. Δεν ξέρω γιατί το έγραψα αυτό… Ίσως γιατί σαν σήμερα έμαθα ότι τα πράγματα είχαν πάρει τον δρόμο τους, ίσως γιατί απλά η μαμά μου ήταν Μάπισσα. Σημασία έχει πώς όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί έφυγαν, αποχώρησαν, ή τους απομακρύναμε εμείς. Όσο, όμως, χαμογελούν για να κάνουν τους άλλους να ανησυχούν, παραμένουν Μάππες, όπου και να βρίσκονται. Γιατί Mappes Show δεν είναι η εκπομπή κανενός, αλλά τα μικρόφωνα που σου δίνουν την ευκαιρία να αντιληφθείς πώς όσο περισσότερο απομακρύνεσαι και γελάς με τις αναποδιές της ζωής, τόσο περισσότερη ψυχραιμία αποκτάς να τις αντιμετωπίσεις. Και πίσω από αυτά τα μικρόφωνα μπορεί να βρεθεί οποιοσδήποτε από εσάς – όσο υπάρχουν Μάππες. #mappesshow #tunein #rythmos949 Καλό καλοκαίρι, αδέλφια μου. Σας αγαπώ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Ougarezos B (@d_ougarezos) στις




Πηγή