Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Άρη Λουμάκη για τον πατέρα του: «Δεν τον γνώρισα για να τον συγχωρήσω»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Άρη Λουμάκη για τον πατέρα του: «Δεν τον γνώρισα για να τον συγχωρήσω»

Ο ιδρυτής, παραγωγός και frontman του συγκροτήματος «REC» προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη ζωή του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης.

Ο Άρης Λουμάκης αναφέρθηκε στον πατέρα του που δεν γνώρισε ποτέ καθώς εκείνος εξαφανίστηκε από τη ζωή του όταν ο ίδιος ήταν μόλις 4 χρονών.

«Κάθε χρόνο δέχομαι πρόταση για τηλεόραση. Ήμασταν κοντά και για κριτική επιτροπή στο “Four” αλλά δεν ευδοκίμησε» ανέφερε αρχικά ο Άρης Λουμάκης.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τεράστιο κενό που άφησε η απουσία του πατέρα του από τη ζωή του.

«Η μητέρα μου είναι μαμά και μπαμπάς μαζί. Ήμουν 4 ετών όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας μου από τη ζωή μου. Το τεράστιο κενό που αισθανόμουν μέσα μου, αυτή η έλλειψη του να πάει κάποιος στον διευθυντή να πάρει τους βαθμούς του σχολείου, η απουσία του ανθρώπου που θα υπάρξει δίπλα σου να σε στηρίξει, να σου ρίξει ένα χαστούκι που λέει ο λόγος… δεν υπήρχε. Έχασα πολύ εσωτερικά χρόνο για να φτάσω στο σημείο να καλύψω την απουσία του, γιατί σίγουρα μου άφησε πολλά ψυχολογικά.

Δεν τον γνώρισα για να τον συγχωρήσω. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος σαν τίποτα. Ακόμα και τώρα που μιλάμε, αν περάσει από δίπλα μου δεν θα τον γνωρίσω. Κρατάω το επώνυμό του αν και έχω σκεφτεί να το αλλάξω. Αυτό είναι το επώνυμό μου, δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο και καλώς δεν έχω», ανέφερε ο Άρης Λουμάκης.


Πηγή