Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η συμβουλή που θα έδινε ο Σάκης Τανιμανίδης στον 17χρονο εαυτό του

Ένα βίντεο για τα παιδιά εκείνα που δίνουν φέτος πανελλήνιες ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης.

Πρόκειται για ένα βιντεάκι, όπως λέει ο ίδιος, με τη συμβουλή που θα έδινε εκείνος στον 17χρονο εαυτό του όταν έδινε πανελλήνιες «πριν… πολλά χρονιά!».

Το βίντεό του συνοδεύεται με το εξής κείμενο: «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!! Ένα βιντεάκι με τη συμβουλή που θα έδινα στον 17χρονο εαυτό μου όταν έδινα εγώ πανελλήνιες πριν… πολλά χρονιά! (Κάνε tag κάποιον που δίνει πανελλήνιες για να του ευχηθούμε μαζί καλή επιτυχία!)

Bottom line: Ζείτε στην εποχή με τις απεριόριστες δυνατότητες και επιλογές, όπου όλος ο πλανήτης είναι μια αγορά, οπού μπορείτε να συνδεθείτε με δισεκατομμύρια ανθρώπους ανά πάσα στιγμή, στην εποχή όπου δημιουργούνται νέα επαγγέλματα από το 0, ακόμα και νέοι κλάδοι, σχεδόν καθημερινά!! Μην περιορίζετε λοιπόν το μυαλό σας και τις δυνατότητες σας στις πανελλήνιες, δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου! Πηγαίνετε στις εξετάσεις, be cool, γράψτε αυτά που μάθατε όλη την χρονιά… και θα ΣΚΙΣΕΤΕ!!! Καλή επιτυχία!».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!! Ενα βιντεακι με τη συμβουλη που θα εδινα στον 17χρονο εαυτο μου οταν εδινα εγω πανελληνιες πριν….πολλα χρονια! (Κανε tag καποιον που δινει πανελληνιες για να του ευχηθουμε μαζι καλη επιτυχια!😃) Bottom line: Ζειτε στην εποχη με τις απεριοριστες δυνατοτητες και επιλογες, οπου ολος ο πλανητης ειναι μια αγορα, οπου μπορειτε να συνδεθειτε με δισεκατομμυρια ανθρωπους ανα πασα στιγμη, στην εποχη οπου δημιουργουνται νεα επαγγελματα απο το 0, ακομα και νεοι κλαδοι, σχεδον καθημερινα!! Μην περιοριζετε λοιπον το μυαλο σας και τις δυνατοτητες σας στις πανελληνιες, δεν ειναι ζητημα ζωης και θανατου! Πηγαινετε στις εξετασεις, be cool, γραψτε αυτα που μαθατε ολη την χρονια…και θα ΣΚΙΣΕΤΕ!!! Καλη επιτυχια! #panellinies #BeCOOL #goodluck

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις 7 Ιούν, 2018 στις 8:49 πμ PDT

localStorage.clear();


Πηγή