Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η συντηρητική Κόνυ Μεταξά με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Γράφει

η Μαργαρίτα Τζαγκαράκη

Κακομαθημένη, λίγο χύμα, τσαμπουκαλεμένη, με ύφος κάπως μπλαζέ, αυτή είναι η πρώτη αίσθηση που έχουν πολλοί για την Κόνυ Μεταξά. Ένα κορίτσι που λατρεύει να βγάζει και να ανεβάζει στα social media σέξι, αποκαλυπτικές και γιατί όχι ημίγυμνες φωτογραφίες της μόνο και μόνο για να προκαλεί ντόρο γύρω από το όνομά της.

Κι αν ο λογαριασμός στο Instagram θεωρείται αρκετά έως πολύ σέξι, για εκείνη είναι απλά ένας ρόλος, ένα μέσο για να εκφράζει την δημιουργικότητάς της.

Η Κόνυ Μεταξά, κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά, η οποία έχει κρατήσει το επώνυμο της μαμάς της και όχι του μπαμπά της, περνάει το χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου, ασχολείται με το τραγούδι και την υποκριτική και της αρέσει να προκαλεί.

Ακομπλεξάριστη και εντυπωσιακή, δηλώνει συντηρητική και παραδοσιακή στην προσωπική της ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έκανε παιδί εκτός γάμου, ενώ πολύ άσχημη θα ήταν η αντίδρασή της εάν δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση.

– Γιατί κράτησες το επίθετο της μαμάς σου;

«Για… πρακτικούς λόγους. Όταν πρωτοπήγα στην Αμερική συνειδητοποίησα ότι υπήρχε μεγάλη δυσκολία στο να προφέρουν σωστά το Πανταζή. Το Μεταξά τους φαινόταν πιο εύηχο και γενικά είναι πιο εύκολο να το προφέρουν στο εξωτερικό».

– Σε ενοχλεί που σε ξέρουν όλοι σαν κόρη του ΛΕ-ΠΑ;

«Δεν με ενοχλεί που γνωρίζουν ποιανού κόρη είμαι. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος που έχει γνωρίσει το σεβασμό και την αποδοχή του κοινού κι έχει αποδείξει ποιος είναι και σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης. Ελπίζω να τα κερδίσω κι εγώ μέσα από το δικό μου έργο με την αξία μου».

– Ανεβάζεις συχνά σέξι και ημίγυμνες φωτογραφίες και ενίοτε δείχνεις κάπως «χύμα» και «μπλαζέ». Αυτός είναι ένας ρόλος ή έτσι είσαι στην πραγματικότητα;

«Είναι καθαρά ρόλος. Ο σκοπός δεν είναι να δημιουργήσω συγκεκριμένες εντυπώσεις. Μου αρέσει πολύ η μόδα και με συναρπάζει το να μεταμορφώνομαι και να μπαίνω σε διάφορους ρόλους μέσα από τα concept του Instagram».

koni3

– Πού είσαι συντηρητική;

«Στην προσωπική μου ζωή. Όλα τα άλλα που είναι στο πλαίσιο της δουλειάς με κάνουν να βγαίνω από το καβούκι μου και να τολμώ».

– Σου επιτίθεται το γυναικείο κοινό για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και φωτογραφίσεις ή βλέπουν στο πρόσωπό σου αυτό που θα ήθελαν να κάνουν και οι ίδιες; Υπάρχει χάσμα ανάμεσα σε σένα και την «κλασική Ελληνίδα»;

«Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους είναι πολύ θετικές απέναντί μου. Τα πιο κολακευτικά σχόλια στο Instagram είναι από γυναίκες. Τώρα, η ευθύνη της κλασικής Ελληνίδας είναι πολύ μεγάλη για τους ώμους μου. Την φαντάζομαι σαν τα αρχαία αγάλματα σε εικόνα. Τώρα αν με ρωτάς αν είμαι παραδοσιακή, μου αρέσει πολύ να φροντίζω τους δικούς μου ανθρώπους, να τους μαγειρεύω, να τους περιποιούμαι κλπ που θεωρώ ότι είναι στοιχείο των μεσογειακών λαών. Από την άλλη δεν πιστεύω ότι πρέπει να παντρευτεί κανείς για να κάνει παιδί».

koni1

– Θα έπαιζες γυμνό στο θέατρο; Αυτό θεωρείται γυμνό για την τέχνη ή γυμνό για το γυμνό;

«Το γυμνό στο θέατρο όταν υπάρχει μέσα στο έργο είναι μια συνθήκη απαραίτητη για την εξέλιξη της παράστασης- όπως είναι και το να πούμε τα λόγια μας. Έχω δει τον Άμλετ γυμνό να τρέχει στο Ηρώδειο από τη μια κουΐντα στην άλλη, αλλά εάν γνωρίζεις την κατάσταση στην οποία βρίσκεται με όσα του συμβαίνουν μπορώ να καταλάβω τον σκηνοθέτη που τον φαντάστηκε να τρέχει μέσα στο παλάτι γυμνός…»

– Έχεις δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση και εάν πώς το αντιμετώπισες;

«Όχι δεν μου έχει συμβεί αλλά φαντάζομαι ότι θα αντιδρούσα πολύ άσχημα».

– Λένε ότι πολλές ηθοποιοί περνάνε από τα κρεβάτια των παραγωγών ή των σκηνοθετών για να πάρουν ένα ρόλο; Ισχύει;

«Δεν με αφορά τι κάνουν οι άλλοι. Με αφορά τι κάνω εγώ και δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου όλο αυτό».

koni4

– Το όνομά σου είχε ακουστεί για το Survivor; Γιατί δεν πήγες τελικά;

«Ποιο Survivor; Στο σπίτι μου εάν δω κατσαρίδα θα κλειστώ στο μπάνιο μέχρι να έρθει όποιος φίλος μου είναι πιο κοντά να την σκοτώσει! Σιχαίνομαι τρομερά τα ζωύφια και μου είναι αδύνατον να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς μπάνιο και φαγητό. Σίγουρα ο άνθρωπος εάν αναγκαστεί μπορεί να επιβιώσει και σε δυσκολότερες συνθήκες από ένα τηλεοπτικό παιχνίδι αλλά δεν θα επιδίωκα ποτέ να φέρω τον εαυτό μου σε αυτή την πρόκληση οικειοθελώς».

– Τι κάνεις σήμερα επαγγελματικά;

«Βρίσκομαι στο Box με τις Melisses και την Τάμτα. Είναι κάτι πολύ φρέσκο και νεανικό, ένα μεγάλο πάρτυ. Το κοινό έχει αγκαλιάσει από πέρυσι το χώρο αυτό όπου οι Μέλισσες σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Πιστεύω ότι φέτος ο συνδυασμός με την Τάμτα είναι εξαιρετικά δυνατός και χαίρομαι αληθινά που συμμετέχω σε αυτό».


Πηγή