Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Η σωσίας της Κέιτ Μίντλετον σπάει τη σιωπή της: «Δεν ήμουν εγώ στο βίντεο»

Η «πιο ρεαλιστική» σωσίας της Κέιτ Μίντλετον στη Βρετανία αποκάλυψε ότι δεν ήταν αυτή που εθεάθη σε βίντεο με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας σε κατάστημα αγροτικών προϊόντων το Σαββατοκύριακο.

Η επαγγελματίας σωσίας Χάιντι Αγκάν, η οποία έχει βγάλει εισόδημα υποδυόμενη την Κέιτ Μίντλετον για περισσότερο από μια δεκαετία, δήλωσε ότι δεν ήταν εκείνη που εθεάθη σε ένα βίντεο κοντά στο Ουίνδσορ το Σάββατο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διάψευση αυτή έρχεται καθώς οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον έχουν πάρει φωτιά. Άλλωστε, αρκετοί έχουν γράψει στα social media ότι στο βίντεο δεν ήταν η ίδια η Κέιτ, αλλά σωσίας της.

«Δεν ήμουν εγώ» γράφει σωσίας της Κέιτ Μίντλετον για το βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «This Morning», του ITV, η Χάιντι Αγκάν αποκάλυψε: «Δεν ήμουν εκεί. Σίγουρα δεν ήμουν εγώ και πιστεύω ότι ήταν 100% η Κέιτ και ο Γουίλιαμ στο βίντεο».

Η Χάιντι Αγκάν είπε ότι πιστεύει πως «ήρθε η ώρα» ο κόσμος να αφήσει την Κέιτ ήσυχη, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι είναι καλά, θα επιστρέψει μετά το Πάσχα, όπως λέει το Παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά μέχρι τότε πρέπει να αναρρώσει και να θεραπευτεί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο, το οποίο γυρίστηκε το Σάββατο και δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα «The Sun» τη Δευτέρα, δείχνει την Κέιτ να περπατάει σε ένα αγροτικό κατάστημα με τον σύζυγό της – τα πρώτα πλάνα της μετά την εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Η Χάιντι Αγκάν δήλωσε ότι όταν το βίντεο έγινε πρωτοσέλιδο, χθες, απολάμβανε ένα τσάι και έναν καφέ με τον σύντροφό της, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν… πάρει φωτιά.

Πρόσθεσε: «Ο σύντροφός μου και εγώ ξυπνήσαμε χθες το πρωί πίνοντας το τσάι και τον καφέ μας και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πόσο τρελάθηκαν τα social media μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτό και μετά από μια νύχτα έγινε λίγο τρελό – ήταν ένα περίεργο 24ωρο».

Η Χάιντι Αγκάν εργάζεται ως σωσίας της Κέιτ Μίντλετον από το 2012 -«Ήμουν 80 μίλια μακριά το Σάββατο, δεν ήμουν εγώ», λέει για το βίντεο

Η Χάιντι Αγκάν πρόσθεσε ότι το βίντεο δεν ήταν δυνατόν να είναι δικό της, καθώς το Σάββατο εργαζόταν στην άλλη δουλειά, στη σχολή χορού.

«Εργάζομαι εδώ, στα κεντρικά γραφεία, οπότε ήμουν εδώ το Σάββατο, δεν υπάρχει περίπτωση να ήμουν στο Ουίνδσορ, 80 μίλια μακριά».

Η Χάιντι Αγκάν εργάζεται επαγγελματικά ως σωσίας της Κέιτ σε πάρτι και άλλα event από το 2012.

Τώρα πιστεύει ότι οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας έχουν παρατραβήξει.


Πηγή