Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η Τέιλορ Σουίφτ δώρισε σε έφηβη ένα σημαντικό ποσό για τις σπουδές της

Η Τέιλορ Σουίφτ δώρισε σε έφηβη ένα σημαντικό ποσό για τις σπουδές της

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η Τέιλορ Σουίφτ για την Victoria Mario είναι η καλή πριγκίπισσα του παραμυθιού. Εκείνη που βοήθησε σημαντικά να πραγματοποιήσει το όνειρό της και δεν είναι άλλο από το να σπουδάσει.

Τη συγκινητική ιστορία με πρωταγωνίστριες τη νεαρή κοπέλα και τη διάσημη τραγουδίστρια αναδεικνύει ο βρετανικός Τύπος, με την 18χρονη Victoria, να αποκαλύπτει πως η Σουιφτ τής δώρισε 23 χιλιάδες βρετανικές λίρες προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου στο οποίο ήθελε να φοιτήσει.

Η Victoria Mario, η οποία γεννήθηκε στην Πορτογαλία, αλλά στα 4 της χρόνια μετακόμισαν στη Μ. Βρετανία, ήταν πάντα καλή μαθήτρια στο σχολείο. Ωστόσο, η οικογένειά της δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου που ήθελε να φοιτήσει.

Το κορίτσι σκέφτηκε τότε να ξεκινήσει έναν έρανο μέσω του GoFundMe όπου ζητούσε να τη βοηθήσει ο κόσμος με δωρεές. Η ίδια όπως εξηγούσε, τα πήγε εξαιρετικά στις εξετάσεις, έγινε δεκτή σε υψηλού κύρους βρετανικό πανεπιστήμιο, ωστόσο δε διέθετε τα χρήματα που χρειαζόταν για τις σπουδές της.

Ωστόσο, η τύχη της χαμογέλασε όταν η όλη προσπάθειά της υπέπεσε στην αντίληψη της Σουίφτ, η οποία αποφάσισε να τη βοηθήσει.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Victoria εκτός από τα χρήματα που δώρισε της έστειλε κι ένα προσωπικό μήνυμα, όπου μεταξύ άλλων της έλεγε πως την «ενέπνευσε τόσο η θέληση και η αφοσίωσή σου να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα».


Πηγή