Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η Τατιάνα Στεφανίδου σχολιάζει το σκηνικό με το ίδιο φόρεμα που έβαλε με τη Σία Κοσιώνη

Η Τατιάνα Στεφανίδου σχολιάζει το σκηνικό με το ίδιο φόρεμα που έβαλε με τη Σία Κοσιώνη

Πριν λίγες ημέρες έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ, όπου έδωσαν το παρών όλα τα ονόματα του σταθμού. Ωστόσο, τη βραδιά εκείνη τα βλέμματα όλων τράβηξαν πάνω τους οι δύο κυρίες του καναλιού του Φαλήρου, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Σία Κοσιώνη, καθώς φορούσαν το ίδιο φόρεμα.

Το θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε παντού την επόμενη ημέρα. Τώρα, η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» για το φόρεμα, αποκαλύπτοντας και πώς αντέδρασαν με τη Σία Κοσιώνη μόλις είδε η μία την άλλη.

«Με το φόρεμα, το φλέγον θέμα. Είχε πλάκα. Μπαίνει μέσα η Σία με κοιτάει, την κοιτάω… Στην πορεία κάναμε πλάκα. Η Σία έχει πολύ έντονη προσωπικότητα, νομίζω κι εγώ δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, οπότε όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, το διαχειρίζεσαι μία χαρά. Κάναμε πλάκα, πήγαμε έξω, μας έκαναν όλοι πλάκα. Μάλλον το χαρήκαμε», είπε για την ίδια στιλιστική τους επιλογή.

Η παρουσιάστρια, φέτος, μετακινείται στο σαββατοκύριακο και μίλησε για την αλλαγή αυτή. «Ήταν μία απόφαση που λήφθηκε από το κανάλι. Τα κανάλια αποφασίζουν σύμφωνα με αυτό που εκτιμούν, σύμφωνα με αυτόν που μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα το πρόγραμμά τους», είπε μεταξύ άλλων για την αλλαγή.

Για το περιεχόμενο της νέας εκπομπής της είπε: «Εννοείται δεν θα αφήσω την ταυτότητά μου. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να ανανεωθώ. Να φρεσκάρω, να ανανεώσω αυτό που παρουσιάζω τόσα χρόνια».

Όσο για το αν έχει άγχος λίγο πριν την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ, είπε: «Δεν έχω πολύ άγχος. Ίσως έχω μάθει να ξεκινάω ξανά από την αρχή. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς».


Πηγή