Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Τζέιμι Λι Κέρτις πάντρεψε την τρανς κόρη της – Φορώντας στολές από το «World of Warcraft» [εικόνες]

H Τζέιμι Λι Κέρτις δεν κάνει μόνο ταινίες τρόμου, δεν εμφανίζεται μόνο σε κόκκινα χαλιά, αλλά τελεί και γάμους.

Η 63χρονη ηθοποιός ήταν όλο χαμόγελα κατά τη διάρκεια του γάμου της κόρης της, τον οποίο τέλεσε η ίδια. Συγκεκριμένα, η κόρη της Ρούμπι Γκεστ – η οποία αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ το 2020 – και η σύντροφός της Κίνθια, είπαν το «ναι» σε μια μικρή γαμήλια τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σπιτιού τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νιόπαντρο ζευγάρι
Το νιόπαντρο ζευγάρι

Ντυμένοι με στολές από το «World of Warcraft» το ζευγάρι και οι καλεσμένοι

Και η Τζέιμι Λι Κέρτις ενθουσιασμένη, φρόντισε να μοιραστεί πολλές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram. Σε μία από αυτές ποζάρει δίπλα στο ευτυχισμένο ζευγάρι, γράφοντας στη λεζάντα: «Η σύζυγος είναι πολύ γλυκιά! Ρούμπι και Κίνθια» προσθέτοντας την ημερομηνία «05/29/2022». Κι αν περιμένατε να δείτε τη νύφη με νυφικό, κάνετε λάθος. Όλοι οι καλεσμένοι – όπως και το ζευγάρι – ήταν ντυμένοι στο θέμα του «World of Warcraft».

Σε μια επόμενη ανάρτηση, η Κέρτις μοιράστηκε ένα ακόμη στιγμιότυπο του ζευγαριού στην τελετή, γράφοντας: «Ναι, το έκαναν! Παντρεύτηκαν!». Ενώ στην τελευταία της ανάρτηση για το γάμο, η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της που την απεικονίζει να κρατάει ένα μαχαίρι κάτω από μια τέντα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Το μοναδικό πράγμα που έμεινε στο τέλος όλου αυτού του πανέμορφου γάμου, αφού τα πήραν όλα, ήταν αυτό το γαμ@@@ μαχαίρι με το οποίο έκοψαν τη γαμήλια τούρτα – τιραμισού. Η νύφη είναι πολύ γλυκιά».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Τζέιμι Λι Κέρτις μίλησε για την τρανς κόρη της

Υπενθυμίζεται ότι η Τζέιμι Λι Κέρτις και ο σύζυγός της Κρίστοφερ Γκεστ – με τον οποίο παντρεύτηκε το 1984 – έχουν επίσης αποκτήσει άλλη μία κόρη, την 35χρονη Άννι, η οποία παντρεύτηκε το 2019. Τον Οκτώβριο, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το πώς προσαρμόστηκε στη μετάβαση της Ρούμπι. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι «η εκμάθηση νέας ορολογίας και νέων λέξεων» ήταν μια πρόκληση κατά καιρούς, αλλά είναι αποφασισμένη να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την κόρη της.

«Είναι σαν να μιλάς μια νέα γλώσσα» είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό People. «Είμαι καινούρια σε αυτό. Δεν είμαι κάποια που προσποιείται ότι γνωρίζει πολλά γι’ αυτό το θέμα. Και θα τα θαλασσώσω και θα κάνω λάθη. Αλλά θα ήθελα να προσπαθήσω να αποφύγω να κάνω μεγάλα λάθη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή