Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Η Τζένιφερ Γκάρνερ πήγε στο σχολείο των παιδιών με ρόλεϊ στα μαλλιά

Η περίοδος αυτή για την Τζένιφερ Γκάρνερ είναι λίγο περίεργη. Ο εθισμός του πρώην συζύγου της, Μπεν Άφλεκ με το αλκοόλ και η νέα «μάχη» που δίνει για την απεξάρτησή του, είναι μία ιστορία που έχει επηρεάσει σύσσωμη την οικογένεια. Άλλωστε, η Γκάρνερ ήταν εκείνη που πήρε τον πρώην σύζυγό της και τον πήγε η ίδια στην ιδιωτική κλινική, ενώ ο Άφλεκ τής έδωσε την υπόσχεσή του ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει για χάρη των τριών παιδιών τους.

Παρόλα τα προβλήματα, η διάσημη ηθοποιός δεν χάνει το χιούμορ της και γι’ ακόμη μία φορά αποδεικνύει ότι είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες σταρ. Έτσι, πριν πάει στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά, τύλιξε τα μαλλιά της με ρόλεϊ, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Ρις Γουίδερσπουν όπως αναφέρονται στο βιβλίο της «Whiskey in a Teacup: What Growing Up in the South Taught Me About Life, Love, and Baking Biscuits». (Σε αυτό η διάσημη ηθοποιός δίνει tips καθημερινότητας για ομορφιά, περιποίηση, καθαριότητα σπιτιού, μέχρι και συνταγές).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My friend @reesewitherspoon has written a book full of so much— great food and recipes, insights, family, life lessons. It’s so so fun, check it out! Oh, and her hot roller tips are ? ??. #WhiskeyInATeacup #availabletomorrow! #improudofyoulady #belikereese

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Garner (@jennifer.garner) στις 17 Σεπ, 2018 στις 7:04 μμ PDT

Η Γκάρνερ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την προετοιμασία της. Και μόλις ήταν έτοιμη, βγήκε από το σπίτι με τα ρόλεϊ και κατευθύνθηκε προς το σχολείο. Εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός, με την ηθοποιό να δείχνει άνετη και χαμογελαστή στα φλας που «άστραψαν» με την αλλόκοτη εμφάνισή της.

Βέβαια, πριν κατέβει από το αυτοκίνητο, έβγαλε τα ρόλεϊ κι έμεινε με το καλοχτενισμένο της μαλλί. Η ίδια, μάλιστα, έδειχνε ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

localStorage.clear();


Πηγή