Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε στο Instagram βίντεο να τραγουδά Elvis κι έγινε χαμός

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε στο Instagram βίντεο να τραγουδά Elvis κι έγινε χαμός

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Έλβις Πρίσλεϊ προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή (17/2) μέσα από τη συχνότητα του NBC . Με τίτλο «Elvis All-Star Tribute» αρκετοί ερμηνευτές τραγούδησαν τις κλασικές επιτυχίες του.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Εντ Σίραν, η Κάρι Άντεργουντ ο ράπερ Post Malone, ο Σον Μέντες, ο Μπλέικ Σέλτον και άλλοι, πήραν μέρος στο αφιέρωμα για τον «βασιλιά της Rock ‘n’ Roll», οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 1977 σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο όπου τραγουδά Έλβις και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να ξεπεράσει τις 5,5, εκατ. προβολές. Η Λατίνα ντίβα τραγουδά την επιτυχία «Heartbreak Hotel», με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν θετικά την εμφάνισή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

As a big @Elvis fan, I had a blast honoring him at the #ElvisAllStarTribute and performing “Heartbreak Hotel.” W the amazing @lukasnelsonofficial on guitar ???? Link in bio to hear it????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

Η ίδια στην ανάρτηση της σχολίασε πόσο ευλογημένη αισθάνεται που πήρε μέρος στο αφιέρωμα για τον Έλβις.

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα γυρίστηκε παρουσία κοινού τον περασμένο Οκτώβριο με στοιχεία και ατμόσφαιρα από τη θρυλική μαγνητοσκοπημένη συναυλία «68 Comeback Special» του Έλβις Πρίσλεϊ που προβλήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1968, από το NBC.

Στο αφιέρωμα περιλαμβάνονται και συνεντεύξεις με την πρώην σύζυγο του Πρισίλα Πρίσλεϊ αλλά και της κόρης του, Λίζα Μαρί.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ




Πηγή