Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ αρνείται ότι θύμωσε με τον Μπεν Άφλεκ σχετικά με όσα είπε για την πρώην σύζυγό του: «Δεν είναι αλήθεια» | ΖΩΗ

Η Τζένιφερ Λόπεζ, στέκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, Μπεν Άφλεκ, μετά το κύμα οργής που ξέσπασε εναντίον του.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του σταρ ότι ένιωθε παγιδευμένος στον γάμο του και πως θα συνέχιζε να πίνει, αν ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην γυναίκα του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Παρά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι η Τζένιφερ Λόπεζ προσβλήθηκε από τα σχόλια του Μπεν Άφλεκ σχετικά με την πρώην σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης του στον Χάουαρντ Στερν, η Λατίνα τραγουδίστρια λέει ότι οι φήμες είναι εντελώς άστοχες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή η ιστορία απλά δεν είναι αληθινή», ανέφερε η JLo μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People. «Δεν νιώθω έτσι».

«Δεν θα μπορούσα να έχω περισσότερο σεβασμό για τον Μπεν ως πατέρα, ως συν-γονέα και ως άνθρωπο», πρόσθεσε για τον Άφλεκ, με τον οποίο είχε σχέση πριν από αρκετά χρόνια και φέτος η σχέση τους αναζωπυρώθηκε, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές τους.

Από την πλευρά του, ο διάσημος ηθοποιός -ο οποίος έχει δυο κόρες, τη 16χρονη Βάιολετ και τη 12χρονη Σεραφίνα, και έναν γιο, τον 9χρονο Σάμιουελ, με την Τζένιφερ Γκάρνερ – αμφισβήτησε επίσης τη στενή εστίαση της κάλυψης των σχολίων του, στο Howard Stern Show.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στην οποία μίλησε για τη φήμη, την αγάπη, για το να είναι γονιός, καθώς και για τις προηγούμενες μάχες του με τον αλκοολισμό, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή της ζωής του, που ο γάμος του με την Γκάρνερ ήταν ασταθής, δηλώνοντας σε ένα σημείο πως, «ένα μέρος για το γιατί άρχισα να πίνω… οφειλόταν στο ότι ήμουν παγιδευμένος».

Η Τζένιφερ Γκάρνερ με τον πρώην σύζυγό της Μπεν Άφλεκ
Η Τζένιφερ Γκάρνερ με τον πρώην σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ /μ Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Ο Μπεν Άφλεκ το έκανε σαφές σε συνέντευξή του στο Jimmy Kimmel Live! ότι «δεν θα ήθελε ποτέ τα παιδιά μου να πιστεύουν ότι θα έλεγα ποτέ άσχημα πράγματα για τη μαμά τους». Ο σταρ του Χόλιγουντ είπε στον Τζίμι Κίμελ ότι προσπαθούσε στη συνομιλία του με τον Στερν να διατυπώσει «πόσο σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον, πόσο νοιαζόμαστε για τα παιδιά μας και τα βάζουμε πάνω απ’ όλα». Αντίθετα, λέει ότι εμφανίστηκε στα μέσα ενημέρωσης ως «ο χειρότερος, πιο αναίσθητος, ανόητος απαίσιος τύπος».

Η Τζένιφερ Λόπεζ, υποστηρίζει πλήρως τον Άφλεκ και πιστεύει ότι οποιοσδήποτε αρνητικός χαρακτηρισμός —τόσο του ίδιου όσο και για τις φήμες ότι ήταν θυμωμένη μαζί του για τη συνέντευξη του στον Στερν—είναι εσφαλμένος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι συμφωνεί και υποστηρίζει ότι οι δυο τους είναι «σε ένα πραγματικά υπέροχο σημείο και πραγματικά ευτυχισμένοι».

Ο Μπεν Άφλεκ μοιράστηκε μιλώντας στον Στερν, ότι φρόντισε να σκεφτεί τα παιδιά του πριν αναζωπυρώσει το ειδύλλιο με την Τζένιφερ Λόπεζ 17 χρόνια αφότου το ζευγάρι διέκοψε τον αρραβώνα του το 2004. «Υπήρξε δισταγμός από την πλευρά σου, γιατί τώρα είσαι μπαμπάς;» ρώτησε ο Στερν τον Άφλεκ. «Σίγουρα μου πέρασε από το μυαλό», απάντησε εκείνος. «Η ευθύνη μου απέναντι στα παιδιά μου είναι η ύψιστη ευθύνη. Δεν θέλω να κάνω κάτι που είναι οδυνηρό ή καταστροφικό για αυτά».

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι έχει επικεντρωθεί στις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. «Στις γιορτές, ανυπομονούν να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους», λέει μία πηγή.

Για την Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία έχει αποκτήσει τα 13χρονα δίδυμα Μαξ και Έμμε με τον πρώην σύζυγο Μαρκ Άντονι, αυτή είναι πάντα μια συναρπαστική εποχή του χρόνου. «Για την Τζένιφερ, τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με τα παιδιά», λέει η πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Της αρέσουν τα Χριστούγεννα και τα κάνει πολύ ξεχωριστά για αυτούς!».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή