Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Τζίτζι Χαντίντ επιμένει: Το κλειστό αστυνομικό τμήμα στη Μύκονο και η ληστεία με απειλή όπλου

Το πασίγνωστο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ βρέθηκε στη Μύκονο πριν δύο βδομάδες μαζί με την αδελφή της, Μπέλα για να γιορτάσουν τα γενέθλια της 34χρονης αδελφής τους Αλάνα.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι η Χαντίντ να ποστάρει στο Instagram ότι έπεσε θύμα ληστείας. Στην ίδια ανάρτηση η Τζίτζι προειδοποίησε τον κόσμο να μην επισκεφτεί τη Μύκονο επειδή δεν είναι ασφαλές νησί και πολλοί σχολίασαν στα social media πως δεν γίνεται να απωθεί τον κόσμο από το να επισκεφθεί το νησί και να δυσφημεί μια χώρα που κύρια πηγή εσόδων της είναι ο τουρισμός, επειδή της συνέβη ένα ατυχές περιστατικό.

Ωστόσο, η ίδια επανήλθε περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη δυσάρεστη εμπειρία της στα σχόλια του ίδιου ποστ που προκάλεσε οργή:

«Αφήστε με να ξεκαθαρίσω σε όποιον πιστεύει ότι δεν αξίζω να έχω άποψη για την εμπειρία που βίωσα αλλά και να προειδοποιήσω τον κόσμο με βάση αυτή – Λήστεψαν εμένα και άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποιους μάλιστα υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσω με κανενός είδους επιβολής του νόμου παρά μόνο με τον προσωπικό μου security, ένα προνόμιο που δυστυχώς δεν έχουν πολλοί.

Εάν κάτι συμβεί όσο το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να προστατεύσεις τον εαυτό σου, και όταν το τμήμα ανοίξει, η εκπαίδευση τους και οι πόροι τους δεν είναι αρκετά έτσι ώστε ο κόσμος στο νησί να είναι ασφαλής ή για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα περιστατικά εγκληματικότητας που συμβαίνουν σε καθημερινή βάση στο νησί (μιλάω για το νησί συγκεκριμένα γιατί εκεί βίωσα την εμπειρία μου).

Αυτές οι πληροφορίες δεν γίνονται γνωστές στον κόσμο πριν την επίσκεψη τους στο νησί. Εάν γνώριζα τι συμβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί κάποιος να με προστατέψει δεν θα είχα πάει. Αυτή είναι η γνώμη μου η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και εάν δεν σας αρέσει αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mykonos film in. PS(A). Don’t let insta fool u. Got robbed. Never going back lol. Wouldn’t recommend. Spend your money elsewhere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gi’sposables ???? (@gisposable) στις




Πηγή