Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η τολμηρή πρωτοβουλία της Μέγκαν Μαρκλ -Γιατί ζήτησε τετ α τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο

Μια τετ α τετ συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο φέρεται να έχει ζητήσει η Μέγκαν Μαρκλ, πριν από την αναχώρησή της μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, για την Καλιφόρνια.

Η μεγαλοπρεπή κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιήθηκε χθες με δισεκατομμύρια κόσμου να παρακολουθούν είτε από κοντά είτε μέσω των τηλεοπτικών δικτύων. Δέκα ημέρες μετά τον θάνατό της, η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου ετάφη τελικά δίπλα στον επί 73 χρόνια σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι ακολουθεί λοιπόν τώρα; Ο καθένας επιστρέφει στη δουλειά του. Ο βασιλιάς Κάρολος στα νέα του καθήκοντα και ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ στην εντυπωσιακή έπαυλή τους στην Καλιφόρνια και στα φιλανθρωπικά τους έργα και στις εμπορικές τους συμφωνίες. Πριν όμως πάρουν το αεροπλάνο για την Καλιφόρνια, φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια πολύ τολμηρή κίνηση.

H γενναία κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ

Ο Νιλ Σον, ανταποκριτής ψυχαγωγίας που έχει εμφανιστεί σε αρκετά αμερικανικά δίκτυα, αποκάλυψε ότι άκουσε από «πολύ καλή πηγή» πως η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός έστειλε επιστολή με την οποία ζητούσε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα ήθελε τώρα, πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, να έχει ένα τετ α τετ με τον βασιλικά Κάρολο» είπε ο δημοσιογράφος, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, το οποίο έχει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. «Ακριβώς, η Μέγκαν σε τετ α τετ με τον βασιλιά Κάρολο. Σωστά ακούσατε. Είναι μια πολύ γενναία κίνηση αυτή από τη Μέγκαν Μαρκλ» είπε.

Τι επιδιώκει η Μέγκαν με τη συνάντηση με τον Κάρολο

Αναλύοντας λεπτομερώς το περιεχόμενο της επιστολής, πρόσθεσε: «Θα ήταν μια ευκαιρία να καθαρίσει λίγο το κλίμα, να αναγνωρίσει τα λάθη και να εξηγήσει τη λογική τους πίσω από τη σοκαριστική απόφασή τους να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια για να ζήσουν ελεύθεροι. Τώρα, ξέρετε, πρέπει να θαυμάσετε την αυτοπεποίθηση της Μέγκαν, παρά τα όσα μπορεί να πιστεύετε για εκείνη».

Ωστόσο, ο παρουσιαστής προειδοποίησε ότι παραμένει ασαφές εάν η επιστολή θα είναι αρκετή για να επανορθώσουν οι Σάσεξ με τη βασιλική οικογένεια, δεδομένων των όσων έχουν πει τα τελευταία χρόνια γι’ αυτούς, αλλά και εν αναμονή της βιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι, που θα κυκλοφορήσει εντός των επόμενων μηνών και η οποία αναμένεται να έχει νέες «βόμβες» για τη βασιλική οικογένεια. «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα εάν θα καταφέρει τελικά η Μέγκαν να έχει μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο» ανέφερε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, το γεγονός ότι η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε επιστολή στον βασιλιά Κάρολο προκειμένου να του ζητήσει μια συνάντηση είναι κάτι που είθισται. Δεν καλείς απλώς στο τηλέφωνο έναν βασιλιά -κι ας είναι πεθερός σου- και του ζητάς να συναντηθείτε. «Έτσι επικοινωνείς με τον βασιλιά – του στέλνεις επιστολή, και οι γραμματείς του τη μεταβιβάζουν» είπε στο κανάλι του στο YouTube.


Πηγή