Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η τούρτα έκπληξη πάνω στη σκηνή για τη Μαρία Κορινθίου

Με ξεχωριστό τρόπο γιόρτασε η Μαρία Κορινθίου, μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής της, αυτή των γενεθλίων της. Στις 30 Δεκεμβρίου η πανέμορφη ηθοποιός έγινε 38 ετών και αυτοί που την αγαπούν δεν την ξέχασαν.

Πρώτος απ’ όλους, φυσικά, ο άνθρωπος με τον οποίον πορεύονται μαζί, ο Γιάννης Αϊβάζης. Με ένα τρυφερό μήνυμα στα social media, ο ηθοποιός ευχήθηκε στη σύζυγό του, στην οποία ευχήθηκε να παραμείνει έτσι όπως εκείνη ξέρει.

Αργότερα, μετά το τέλος της παράστασης «Γοργόνες και μάγκες», οι συνάδελφοί της ετοίμασαν μια πολύ όμορφη έκπληξη στη Μαρία Κορινθίου, καθώς της ευχήθηκαν χρόνια πολλά πάνω στη σκηνή, με μια ωραία τούρτα. Ο κόσμος που παρακολούθησε την παράσταση δεν σταματούσε να χειροκροτεί και να της δίνει και εκείνος της ευχές του.

Στο θέατρο ήταν τόσο ο Γιάννης Αϊβάζης όσο και η κορούλα του ζευγαριού, Ισμήνη, αλλά και μία από τις καλύτερες φίλες της ηθοποιού, η συνάδελφός της Κατερίνα Τσάβαλου, την οποία πάντρεψε με πολιτικό γάμο πριν λίγες ημέρες, για να γίνει η στιγμή ακόμη πιο συγκινητική.

Δείτε το βίντεο:

localStorage.clear();


Πηγή