Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η τραγική ιστορία της, 22χρονης Βραζιλιάνας, πρώην συντρόφου του Διονύση από το MasterChef

Ο Διονύσης Πρώιος αρκετές φορές, κατά την παραμονή του στο MasterChef 4, έχει αναφερθεί στην Εμμανουέλα, την 22χρονη Βραζιλιάνα πρώην σύντροφο του.

Η όμορφη νεαρή κοπέλα, το πρωί της Πέμπτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και μίλησε για τη δική της τραγική ιστορία που την ένωσε με τον Διονύση Πρώιο.

Συγκεκριμένα, η Εμμανουέλα έζησε την απώλεια ενός πρώην συντρόφου της ενώ αναφέρθηκε και στον Διονύση, που όπως είπε, της παραχώρησε το σπίτι του για να μείνει, όταν εκείνος μπήκε στο MasterChef.

«Γνώρισα στα 18 μου τον Διονύση στη Βραζιλία, ήταν το αφεντικό μου, έτσι γνωριστήκαμε. Με τον Διονύση είχαμε χωρίσει, μετά ήμασταν ξανά μαζί, είναι λίγο μπερδεμένο. Όταν μπήκε στο MasterChef χωρίσαμε, αλλά μου παραχώρησε το σπίτι του.

Το πένθος μας είχε φέρει κοντά με τον Διονύση, καθώς έχω χάσει κι εγώ έναν πρώην σύντροφό μου. Κοιμηθήκαμε μαζί το βράδυ και το πρωί δεν ξύπνησε. Πέθανε στον ύπνο του. Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι ήταν νεκρός, νόμιζα πως κοιμόταν», είπε μεταξύ άλλων η Εμμανουέλα.


Πηγή