Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η τρυφερή στιγμή που μία 2χρονη διαλέγει δώρα για τον μπαμπά της -Ένα φιόγκο, παντόφλες σε σχήμα μονόκερου και βερνίκι νυχιών [βίντεο] | ΖΩΗ

Ένα βίντεο που καταγράφει την τρυφερή στιγμή που ένα δίχρονο κορίτσι διαλέγει τα δώρα γενεθλίων του πατέρα της, όπως παντόφλες μονόκερου και βερνίκι νυχιών, έχει ξετρελάνει τους χρήστες του ίντερνετ.

Η μικρή Φράνκι Πιόρ τραβήχτηκε σε βίντεο από τη μητέρα της Κάραλι σε ένα κατάστημα στο Τορόντο του Καναδά, να διαλέγει αντικείμενα για τον πατέρα της Σουάβ, τα οποία μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν και ένα ροζ φιόγκο για τα μαλλιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τη βοήθεια της μόλις ενός έτους αδερφής της Στίβι, επέλεξε επίσης ένα πλαστικό μικρόφωνο, το οποίο αργότερα χρησιμοποίησε στο κλιπ που μοιράστηκε στο Instagram της η Κάραλι για να τραγουδήσει το Happy Birthday στον πατέρα της. Ο τυχερός πατέρας πήρε δώρο επίσης μερικές κάλτσες με καρδούλες και πολλά προϊόντα περιποίησης.

Δείτε το το βίντεο με τη μικρή να επιλέγει δώρα για τον πατέρα της:

Στο βίντεο, η αξιολάτρευτη Φράνκι παίρνει αντικείμενα και τα ρίχνει σε μια τσάντα, δηλώνοντας στο τέλος: «Νομίζω ότι θα του αρέσει αυτό». Στη συνέχεια, η οικογένεια εμφανίζεται να γιορτάζει τα γενέθλια του Σουάβ, στις 19 Νοεμβρίου, με τον πατέρα των δύο παιδιών να φορά τον ροζ φιόγκο, ενώ αγκαλιάζει τη Φράνκι και την ευχαριστεί για τα δώρα του.

Η Φράνκι φαίνεται να τραβάει τα δώρα ένα – ένα από μια μεγάλη τσάντα πριν τα ρίξει όλα στο πάτωμα. Κάποια στιγμή, διαλέγει μια πλαστική συσκευασία και φωνάζει: «Αυτό είναι για μένα. Αυτό ήθελα».

Κάποια στιγμή, ο Σουάβ δοκιμάζει τις νέες του παντόφλες, λέγοντας: «Είναι λίγο σφιχτές». Επαινεί επίσης την κόρη του που επέλεξε ένα βερνίκι νυχιών που ταιριάζει με το φούτερ του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γλυκό κλιπ είναι ένα από τα πολλά που δημοσιεύουν στο Instagram οι γονείς της Φράνκι και της Στίβι. Μάλιστα, τα δύο κορίτσια έχουν τις δικές τους σελίδες.

Η 34χρονη Κάραλι, έχει επίσης έναν λογαριασμό στο Instagram όπου έχει συγκεντρώσει χιλιάδες followers μοιράζοντας αποσπάσματα από τη ζωή της τετραμελούς οικογένειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στη MailOnline, αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Φράνκι δίνει χείρα βοηθείας στην επιλογή δώρων. «Το κάναμε μια φορά πέρυσι για τα Χριστούγεννα», είπε.

«Ο Σουάβ θεώρησε ότι ήταν ξεκαρδιστικό. Ήταν υπέροχο και του άρεσε πολύ να παρακολουθεί το βίντεο με την μικρή να τα επιλέγει όλα. Η Φράνκι ήταν πολύ ενθουσιασμένη! Θα το κάνουμε ξανά τα Χριστούγεννα».


Πηγή