Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Η Φάρμα»: Η στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει για το θάνατο του πατέρα της [βίντεο] | ΖΩΗ

Την στιγμή που η Αγγελική Ηλιάδη μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της, θα παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές του ριάλιτι «Φάρμα».

Όπως είναι γνωστό, τα επεισόδια που προβάλλονται έχουν γυριστεί αρκετές ημέρες πριν, με το σημερινό όμως να διαφέρει. Εκεί που μέχρι σήμερα, οι φαν του ριάλιτι παρακολουθούσαν το νέο ειδύλλιο της τραγουδίστριας με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, τώρα θα είναι θεατές στην ανακοίνωση του θανάτου του πατέρα της και το πώς αντέδρασε σε αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αντίδραση της Αγγελικής Ηλιάδης στην είδηση του θανάτου του πατέρα της

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο, η παραγωγή δίνει στην Αγγελική Ηλιάδη ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με την μητέρα της. Η τραγουδίστρια παγώνει όταν ακούει τη δυσάρεστη είδηση και απαντά στη μητέρα της: «Μαμά, θα τα μαζέψω και θα έρθω, εντάξει;». Στη συνέχεια και αφού της παίρνει κάποιο χρόνο να το συνειδητοποιήσει ακούγεται να μονολογεί: «Τη ταλαιπωρία έφαγε ο άνθρωπος, ρε παιδί μου. Για το τίποτα. Έχω μουδιάσει, δεν ξέρω».

Ακολούθως ανακοινώνει την απόφασή της στους συμπαίκτες της, λέγοντας: «Απόψε σας χαιρετάω με μεγάλη μου λύπη και στενοχώρια. Υπάρχει ένα προσωπικό θέμα, οικογενειακό. Θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ. Θέλω να σας πω ότι σας αγαπάω πάρα πολύ. Να είστε δυνατοί, να είστε αγαπημένοι, να ρουφήξετε κάθε λεπτό, κάθε στιγμή που ζείτε εδώ πριν βγείτε πάλι εκεί έξω στην σκληρή πραγματικότητα που μας περιμένει όλους. Εμένα θα μου μείνει αξέχαστο, όλοι σας θα μου μείνετε αξέχαστοι και όταν με το καλό βγείτε, θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσει αυτό που ξεκινήσαμε εδώ μέσα».

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος της Καίτης Γκρέι πέθανε την 1η Δεκεμβρίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή