Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Η «Φοίβη» έβαλε ταφόπλακα σε επανένωση για τα «Φιλαράκια»

Τα «Φιλαράκια» είναι μία από τις πλέον λατρεμένες σειρές παγκοσμίως. Γενιές και γενιές τηλεθεατών μεγάλωσαν ταυτόχρονα με τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ακόμα και μετά από δεκάδες επαναλήψεις η σειρά -όπου και αν παίζει- μας τραβάει την προσοχή.

Η λατρεία των φαν ήταν και είναι ακόμα μοναδική σε βαθμό που οι θεωρίες συνωμοσίας δεν σταματούν ποτέ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έγινε viral, το οποίο είναι εμφανές ότι είναι αποτέλεσμα μοντάζ. Αυτό το βίντεο ωστόσο γέννησε νέες ελπίδες ότι τα «Φιλαράκια» θα επιστρέψουν με ταινία.

Η αγαπημένη από τη σειρά «Φοίβη», κατά κόσμο Λίζα Κούντροου, έβαλε μία πολύ βαριά ταφόπλακα σε αυτές τις ελπίδες για επανένωση.

Η «Φοίβη» ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο τοκ σόου του Κόναν Ο’ Μπράιεν και ρωτήθηκε σχετικά με αυτό το ψεύτικο τρέιλερ και η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη:

«Δεν ξέρω τι να πω γι αυτό, είναι ένα συνονθύλευμα από κλιπάκια που δεν έχουν καμία σχέση με το “Friends”», ανέφερε. Αναγνωρίζει ότι υπάρχει μεγάλη αγάπη για τη σειρά και ότι σήμερα τα πάντα μπορούν να γίνουν σίκουελ, ριμέικ ή reboot. Αλλά επιμένει ότι αυτό δεν γίνεται. «Η σειρά ήταν για κάποιους ανθρώπους στα 20 και τα 30 τους. Δεν είναι για ανθρώπους στα 40 και τα 50 τους. Κι αν σήμερα είχαμε τα ίδια προβλήματα με τότε, θα ήταν απλά λυπηρό».

localStorage.clear();


Πηγή