Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Η Βίκυ Κουλιανού παραμένει διαχρονικά κορμάρα

Η φωτογραφία της Βίκυς Κουλιανού στα κύματα ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους

Η Βίκυ Κουλιανού είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική showbiz και στα 53 της διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, που θα ζήλευαν πολλές νεότερές της. Και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, με μία βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ειδικά φέτος το καλοκαίρι ανέβασε ουκ ολίγες φωτογραφίες της με μαγιό.

Και κάθε φορά τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεφταν» βροχή. Το ίδιο συνέβη και με την τελευταία ανάρτηση της ηθοποιού, η οποία λίγο πριν ανέβει στη θεατρική σκηνή για την παράσταση, «Το κλουβί με τις τρελές» στο πλευρό του Λάκη Γαβαλά, απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στη θάλασσα.

Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στα κύματα, σχολιάζοντας στη λεζάντα: «Εγώ γεννήθηκα στα κύματα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εγω γεννήθηκα στα κύματα …🐚🇬🇷♥🌿 #ελλαδα🇬🇷 #λευκαδα #ελλαδαμονο #καθισμα #instamood #greece🇬🇷 #greeksummer #greece_travel #instadaily #mobilephotography #summervibes #lefkas #keepitreal #keepitsalty #stayhappy #keepitwild #keepit💯 #stayoutside #lifeisbeautiful #liveyourlife #bespontaneous #sunshine #summertime #smiles #sand #bestplacegreece 🐚🌿🧿🇬🇷🥥 @trendytoo.gr @cardigreece @copla_beachbar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Koulianou (@vicky_koulianoy) στις




Πηγή