Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό και τα σχόλια για τα κιλά της

Η φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό και τα σχόλια για τα κιλά της

Στην Κούβα και στο Μαϊάμι απολαμβάνει τις διακοπές της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, αφού είναι ερωτευμένη με το νεαρό επιχειρηματία, Φίλιππο Βαρβέρη. Η παρουσιάστρια δε σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες της από το ταξίδι της, πότε απολαμβάνοντας τις βόλτες της και πότε τον ήλιο και τις υπέροχες παραλίες.

Μάλιστα, ανάμεσα στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, είναι και κάποιες με μαγιό. Σε μία, δε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στην παραλία φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό. Η πόζα της ενθουσίασε πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους, όμως, υπήρξαν κι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά τα κιλά της, ενώ την κατηγόρησαν ότι έκανε photoshop στις φωτογραφίες, για να μοιάζει πιο αδύνατη.

«Νομίζω πως πρέπει να χάσεις κάνα κιλό… με τόσα φίλτρα και πάλι…!!!» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη. Με την παρουσιάστρια να απαντά: «Αισθάνομαι μια χαρά με τα κιλά μου, γιατί αγαπώ το σώμα μου και όχι τις υπερβολές». Σε ένα άλλο σχόλιο ότι κάνει Photoshop και υποτιμά τη νοημοσύνη των followers της, η Σπυροπούλου προσκάλεσε τη διαδικτυακή της φίλη για μπάνιο το ερχόμενο Σάββατο στη Βουλιαγμένη, για να βγάλουν μαζί φωτογραφίες.


Πηγή