Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου με τον πρώην σύζυγό της και το απίθανο σχόλιο

Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου να έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, όμως, διατηρούν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις. Άλλωστε, μέσα από το σύντομο γάμο τους απέκτησαν δύο γιους, το Νικήτα και τον Άρη και όπως έχουν παραδεχτεί και οι δύο, τα παιδιά πάντα θα τους ενώνουν.

Μάλιστα, για το πόσο καλές είναι οι σχέσεις τους έχουν μιλήσει κατά καιρούς και οι δύο σε συνεντεύξεις τους, ενώ ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μέσα από το My Style Rocks, όπου είναι ένας εκ των τριών κριτών, αναφέρεται με τρυφερά λόγια στην πρώην σύζυγό του, την οποία αποκαλεί  «Μαράκι», ενώ έχει τονίσει πως είναι η οικογένειά του και ο πιο δικός του άνθρωπος.

Μέσα από το ίδιο show, πρόσφατα αποκάλυψε κι ένα καυγά που είχαν πριν τον γάμο τους, όταν η Μαρία Μπακοδήμου είχε εκφράσει την επιθυμία το παιδί τους να πάρει και το επίθετό της. Και μία ημέρα μετά και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο γάμος τους είχε ακυρωθεί 15 φορές μέσα σε ένα μήνα.

Εκτός από το κοινό παρελθόν (εννοείται και τα δύο παιδιά), τους δύο πρώην συζύγους ενώνει και το ίδιο καλό χιούμορ. Και για του λόγου το αληθές, το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου σε μία κοινή τους φωτογραφία. Οι δύο τους, φέτος, βρίσκονται στην ίδια τηλεοπτική στέγη, αυτή του ΣΚΑΪ (η Μπακοδήμου είναι κριτής στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο») και η παρουσιάστρια πέρασε από τα γυρίσματα του My Style Rocks.

Και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με τον Αργυρόπουλο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ωστόσο, την παράσταση από την επίμαχη φωτογραφία «κλέβει» το σχόλιο της παρουσιάστριας που τη συνόδευσε. «Πέρασα να πάρω τη διατροφή» έγραψε, συνοδεύοντας το σχόλιο με emojis που γελάνε. Λίγο πιο κάτω, ο πρώην σύζυγός της σχολίασε: «Τι άλλο να κάνω ρε Μαράκι … σπαθιά να καταπιώ» για να απαντήσει εκείνη: «θυσία γίνεται ο πατέρας».

Πάντως, το σχόλιο της έκανε θραύση. Τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων «έπεσαν» βροχή και όλοι συμφωνούσαν πόσο έξυπνο χιούμορ έχει η παρουσιάστρια.

localStorage.clear();


Πηγή