Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Instagram προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Instagram προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram από την καθημερινότητα με τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μία φωτογραφία με το γιο της, από την πρόσφατη επίσκεψή τους στο Αττικό Πάρκο.

Ωστόσο, η φωτογραφία αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους ξέσπασαν εναντίον της. Τα αρνητικά σχόλια «έπεσαν» βροχή και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν πως δεν πρέπει να διαφημίζονται χώροι όπου τα ζώα είναι φυλακισμένα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν σχολίασε κάτι στην επίμαχη ανάρτηση. Το έκανε, όμως, μέσα από το Happy day, δίνοντας τη δική της οργισμένη απάντηση σε όσους την επέκριναν έντονα.

«Υπάρχει και ένα όριο. Γιατί θα πω κάτι που θα το συνδυάσω τώρα με το θέμα της Τάνιας Τρύπη. Ωραίο να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των έμψυχων όντων. Όλοι πρέπει να σεβόμαστε, αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο. Και δε μιλάω τώρα για αυτή τη διαδήλωση γιατί δεν ξέρω ακριβώς το θέμα. Ανέβασα μια φωτογραφία που είχα πάει το Σάββατο με τα παιδάκια μου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Το τι μανιφέστο αντιδράσεων από κάτω; Που δε σέβομαι τα δικαιώματα των ζώων που ζουν έγκλειστα. Εξ΄ όσων γνωρίζω δεν έχω καταλάβει κάποιο βασανισμό. Δεν είμαι και ειδική. Αλλά το να πάει μια μανούλα με τα παιδάκια της να δει τα ζωάκια… Τι να κάνουμε; Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω στη Σαβάνα. Μη φτάνουμε να κάνουμε bullying από την άλλη πλευρά» είπε χαρακτηριστικά.




Πηγή