Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η φωτογραφία της τηλεπερσόνας που αηδίασε το Twitter

Μία φωτογραφία της σε μία ξαπλώστρα στην παραλία ήταν αρκετή για να κάνει τους χρήστες του Twitter να αηδιάσουν. Αφορμή στάθηκε το μικρό δάχτυλο του παιδιού της που ίσα που διακρίνεται στη δεξιά γωνία της φωτογραφίας.

Οι χρήστες αμέσως άρχισαν να τρολάρουν το «αηδιαστικό» νύχι στο μικρό δάχτυλο της Κιμ Καρντάσιαν, παρόλο που η φωτογρφαφία είναι εξαιρετικά θολή. Κάποιος όμως αποφάσισε να κόψει την εικόνα, έκανε ζουμ στο δάχτυλο και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Η Κιμ Καρντάσιαν ανάρτησε τη φωτογραφία που την δείχνει από την μέση και κάτω για να αναδείξει το σώμα της, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι τα νύχια της μπορεί να προκαλέσουν τόσα σχόλια. Ωστόσο, οι δαιμόνιοι χρήστες του Twitter αμέσως εντόπισαν ότι το μικρό δαχτυλό της είχε ένα εξαιρετικά μακρύ κίτρινο νύχι.

Η πρώτη ανάρτηση που σχολίαζε το δάχτυλο ανέφερε: «Σ’ αγαπώ, αλλά τι είναι αυτό στο νύχι του ποδιού σου;». Κάποιος άλλος το πήγε ακόμη πιο μακριά, γράφοντας: «Αυτό το νύχι μοιάζει με γάγγραινα» ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Ω Θεέ μου έχει όλα τα λεφτά του κόσμου αλλά δεν μπορεί να κάνει ένα πεντικιούρ».

Λίγοι ήταν πάντως αυτοί που υπερασπίστηκαν την διάσημη τηλεπερσόνα:«Είναι άψογη. Το βρίσκω παράξενο που ψάχνετε να βρείτε κάποια ατέλεια. Η Κιμ Καρντάσιαν είναι εντυπωσιακή» έγραψε κάποια.

localStorage.clear();


Πηγή