Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Η φωτογραφία του Βασίλειου Κωστέτσου μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά του

Η φωτογραφία του Βασίλειου Κωστέτσου μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά του

Με μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και με ένα αισιόδοξο μήνυμα θέλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος να «γιορτάσει» τα δύο χρόνια από το χειρουργείο που έκανε στην καρδιά του.

Μάλιστα, τότε είχε πει για το πρόβλημά υγείας του πως ναι μεν το είχε εκ γενετής, όμως, το άγχος επιδείνωσε την κατάστασή του. «Επειδή είμαι άνθρωπος που τα μαζεύω μέσα μου, δεν πρόκειται ποτέ να γλείψω, ούτε να παραπονεθώ. Είναι κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο δεν προέκυψε ξαφνικά, το είχε εκ γενετής, αλλά όλο αυτό το άγχος, η πίεση, με έκανε να φτάσω να καπνίζω 4 πακέτα τσιγάρα την ημέρα, έχω αϋπνίες, δεν μπορώ να κοιμηθώ…» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Τη φωτογραφία από το νοσοκομείο, όπου ο ίδιος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και με ανεβασμένη διάθεση κάνει το σήμα της νίκης, συνόδευσε με ένα αισιόδοξο σχόλιο-μήνυμα προς όλους τους φίλους του.

«Πέρασαν 2 Χρονια…..! Σαν Σημερα…. Σαν Χθες…. Και…. Το η στιγμή “ποτε δεν χάνεται”…δεν ισχύει.. είναι ουτοπία! Απλα αποτυπώνεται….
Η αλήθεια ειναι οτι οι άνθρωποι είμαστε της…στιγμής….! λόγια της στιγμής…πράξεις της στιγμής…δάκρυα της στιγμής…αγκαλιές της στιγμής…υποσχέσεις της στιγμής…
χαμόγελα της στιγμής…. Ολα περνάνε..Ολα…ξεχνιούνται…. Μονο τα «σημάδια» δεν ειναι της στιγμής… για να μας θυμίζουν… για «πάντα» την… «στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά.


Πηγή