Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η φωτογραφία του γιου της πριν την επιστροφή στο δελτίο και ο «άυπνος» Μπακογιάννης

Το πρώτο της δελτίο ειδήσεων μετά τη γέννηση του γιου της είπε το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

Η ίδια λίγες ώρες πριν είχε ανακοινώσει με έναν συγκινητικό τρόπο την επιστροφή της, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της να κρατά στο χέρι του το τηλεκοντρόλ, γράφοντας: «Μου είπε ότι θα με παρακολουθεί. Και θα είναι σίγουρα ο πιο αυστηρός κριτής μου. Έχει άλλωστε μεγάλη προϋπηρεσία! Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από την πιο γλυκιά περιπέτεια της ζωής μου.»

Ο Κώστας Μπακογιάννης από την μεριά του μιλάει απόψε στον τσολιά της Ελληνοφρένειας και μεταξύ άλλων απαντάει και για τα νέα δεδομένα της ζωής του με το μωρό.

Πώς είναι η ζωή με το μωρό το καινούριο, τον ρωτάει για να απαντήσει: «Με λιγότερο ύπνο θα έλεγα».

Όσο γα το τι νανουρίσματα λέει η γνωστή δημοσιογράφος στο μωρό για να κοιμηθεί ο Κώστας Μπακογιάννης απαντάει: «Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια ανησυχία για αυτό το παιδί. Επειδή τον είχε η Σία στην κοιλιά για όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί! Κανονικά τι σου λένε οι ειδικοί; Σου λένε να παίζεις κλασική μουσική στα παιδιά, να τα χαλαρώνεις και ξαφνικά το παιδί ακούει για το μνημόνιο νούμερο 58. Φοβάμαι ότι θα το βρούμε μπροστά μας.»

localStorage.clear();


Πηγή