Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Χάλι Μπέρι τρολάρει τον πρίγκιπα Χάρι για τη φωτογραφία της στο δωμάτιο του

Σε μεγάλα κέφια φαίνεται ότι βρέθηκε η Χάλι Μπέρι, η οποία είπε να πειράξει λίγο τον πρίγκιπα Χάρι. Μόνο που το έκανε διαδικτυακά και τώρα το τρολάρισμά της στον πρίγκιπα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αιτία, μία φωτογραφία τραβηγμένη από το φοιτητικό του δωμάτιο στο Ήτον, το 2003 και που είδε τώρα το φως της δημοσιότητας.

Ο πρίγκιπας της Μ. Βρετανίας στην επίμαχη φωτογραφία ποζάρει στο δωμάτιο του, όπου μεταξύ άλλων διακρίνεται μία μεγάλη φωτογραφία της Χάλι Μπέρι. Η ηθοποιός, κυρίως τη δεκαετία του 2000, είχε μεγάλο σουξέ και ήταν η απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού.

Και αφίσες της κοσμούσαν και πολλά εφηβικά αγορίστικα δωμάτια. Και ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα άτακτος, ειδικά στα φοιτητικά του χρόνια, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση από τον κανόνα των αγοριών, που κρεμάνε αφίσες με γυναίκες-είδωλα. Κι, όπως φαίνεται το δικό του είδωλο ήταν η Μπέρι.

Πρόσφατα, λοιπόν, η φωτογραφία είδε – άγνωστο πώς – το φως της δημοσιότητας και αμέσως έγινε viral. Μέχρι, που έπεσε στην αντίληψη της ηθοποιού, η οποία θέλησε να πειράξει το νιόπαντρο πρίγκιπα. Πήρε, λοιπόν, την επίμαχη φωτογραφία, όπως αυτή κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι έγραψε στο Twitter: «ΟK πρίγκιπα Χάρι, σε τσάκωσα». Κι εννοείται ότι τα σχόλια των υπόλοιπων χρηστών «έπεσαν» βροχή, όπου τα περισσότερα κινήθηκαν στο ίδιο περιπαικτικό ύφος.

 

localStorage.clear();


Πηγή