Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ με μαντήλα, αλλά βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα, στο κόκκινο χαλί [εικόνες]

H αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ φαίνεται πως προσαρμόζεται στη νέα της ζωή στη Σαουδική Αραβία.

Το μοντέλο εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί των Joy Awards στην Σαουδική Αραβία και όπως μπορεί να δει κανείς, έχει ήδη υιοθετήσει κομμάτια της κουλτούρας της νέας της πατρίδας, τουλάχιστον στο ντύσιμό της.

Στο κόκκινο χαλί των Joy Awards στη Σαουδική Αραβία εμφανίστηκε η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ
Στο κόκκινο χαλί των Joy Awards στη Σαουδική Αραβία εμφανίστηκε η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λαμπερή εμφάνιση της Χεορχίνα στο κόκκινο χαλί

Συγκεκριμένα, η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση σε κόκκινο χαλί στη Σαουδική Αραβία να φορέσει ένα βελούδινο μακρύ μπλε φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο, το οποίο συνδύασε με μαντήλα – το παραδοσιακό ένδυμα που φορούν οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία. Το λουκ ολοκλήρωσε με μεγάλα σκουλαρίκια και ένα λαμπερό κολιέ.

Το μοντέλο επέλεξε ένα μπλε βελούδινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαντήλα
Το μοντέλο επέλεξε ένα μπλε βελούδινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαντήλα

Σε αναρτήσεις που μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram, η Χεορχίνα εξέφρασε τον ενθουσιασμό της: «Βραβεία Joy 2023! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, σ’ αγαπώ Σαουδική Αραβία».

Τα Joy Awards – μέρος της σεζόν Ριάντ – φιλοξενούνται από την GEA, σύμφωνα με τους στόχους του Σαουδαραβικού Οράματος 2030. Χαρακτηρίζονται ως η μεγαλύτερη γιορτή των δημιουργών ψυχαγωγίας στον αραβικό κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα «πατρίδα» των Ρονάλντο – Ροντρίγκεθ

Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ μετακόμισαν πρόσφατα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, μετά την υπογραφή μαμούθ συμφωνίας του ποδοσφαιριστή με την ομάδα Αλ Νασρ. Το ζευγάρι, βέβαια αντιμετωπίζει διάφορα θέματα με την παραμονή του σε μια τόσο αυστηρή χώρα.

Συγκεκριμένα, οι σκληροί νόμοι του βασιλείου δεν επιτρέπουν σε ανύπαντρα ζευγάρια να μένουν μαζί, αν και φαίνεται πως – προς το παρόν τουλάχιστον – οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια, ενώ πρόβλημα υπάρχει επίσης και με την βίζα της Χεορχίνα, καθώς η σαουδαραβική νομοθεσία για την απασχόληση ορίζει πως «κάθε γυναίκα που αποκτά βίζα εισόδου στο βασίλειο πρέπει να είναι σύζυγος, εργαζόμενη ή συγγενής πρώτου βαθμού ενός άνδρα που διαμένει στο βασίλειο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή