Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η Χριστίνα Κολέτσα δέχθηκε τηλεφώνημα για το «Big Brother»

Η Χριστίνα Κολέτσα δέχθηκε τηλεφώνημα για το «Big Brother»

Πρόταση από την παραγωγή του «Big Brother», το οποίο θα επιστρέψει τέλος Αυγούστου στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, είχε δεχθεί η Χριστίνα Κολέτσα.

Η τραγουδίστρια, το πρωί της Πέμπτης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω μιλήσει με κάποια κανάλια, έχω απορρίψει κάποια πρόταση. Είμαι εν αναμονή για να συζητήσω κάποιες άλλες προτάσεις. Έχω στο μυαλό μου και στα πλάνα μου, για αργότερα, να προχωρήσω σε μια δική μου παραγωγή. Θα δούμε» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ναταλία Γερμανού και είπε: «Μια πολύ ξεχωριστή παρουσιάστρια για μένα είναι η Ναταλία Γερμανού. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα, πολύ συναισθηματική, με τρομερό επίπεδο, χειρίζεται πάρα πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και νομίζω ότι είναι αξιοπρεπέστατη η εκπομπή της. Την ξεχωρίζω σαν εκπομπή».

Μιλώντας για τις συμμετοχές στα reality Fame Story και Nomads, η Χριστίνα Κολέτσα είπε: «Με είχαν πάρει κάποια στιγμή για το Big Brother. Δεν είχα καταλάβει ως τι με ήθελαν».

Στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Για να ερωτευθώ έναν άντρα θα πρέπει, από τους δέκα που θα έχω απέναντι μου, να είναι ο χειρότερος» και πρόσθεσε: «Τον τελευταίο μου χωρισμό τον επέλεξα εγώ, αλλά η χρονική στιγμή που ακούστηκε νομίζω ότι εξυπηρετούσε κάποια συμφέροντα».


Πηγή