Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει ποιος ράβει το νυφικό της κι άλλες λεπτομέρειες του γάμου

Την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα και μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου της, αποκαλύπτοντας ακόμα ποια σχεδιάστρια θα επιμεληθεί το νυφικό της.

Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι το νυφικό της θα επιμεληθεί η Σήλια Κριθαριώτη. Ωστόσο δεν γνωρίζει ακόμη σε τι γραμμή θα είναι, γιατί απλά δεν είναι έτοιμο.

Όσο για την επιλογή τους να παντρευτούν στην Σίφνο, η ίδια εξήγησε πως το νησί το επιλέξανε λόγω της Μαρίνας Βερνίκου και πως ήθελαν γενικότερα να παντρευτούν σε νησί.

Επίσης, η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε πως με τα του γάμου ασχολείται περισσότερο εκείνη λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του συντρόφου της Σάκη Τανιμανίδη ωστόσο την βοηθούν πολύ η μαμά της και η μέλλουσα πεθερά της.

Όσο για τα επαγγελματικά της, αποκάλυψε πως της έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον Σάκη Τανιμανόδη, αλλά τα πράγματα  δεν προχωράνε».

Στα σχέδια του ζευγαριού είναι και ένα παιδάκι όπως εξομολογήθηκε η ίδια χωρίς ωστόσο να θέτουν χρονοδιαγράμματα, όπως είπε.

localStorage.clear();


Πηγή