Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Χριστίνα Πολίτη περπάτησε στην πασαρέλα με τη μητέρα της -Υπήρξε διάσημο μοντέλο και Μις Ελλάς 1959

Η Χριστίνα Πολίτη σε μια σπάνια εμφάνιση δίπλα στην μητέρα της στο Ωδείο Αθηνών και στην πασαρέλα για την Εβδομάδα Μόδας 2022.

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το μεγάλο show «We are family» με τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια να παρουσιάζονται στην Εβδομάδα Μόδας μαζί με τα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το concept της βραδιάς έδωσε την δυνατότητα στα μοντέλα και τις celebrities Ελληνίδες να περπατήσουν στην πασαρέλα μαζί με τις μητέρες τους.

Η Χριστίνα Πολίτη έζησε μια πολύ τρυφερή στιγμή καθώς περπάτησε στην πασαρέλα συνοδευόμενη από την εντυπωσιακή μητέρα της, Υακίνθη Καραβίτη.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο παππούς της Χριστίνας Πολίτη, Αλέκος Καραβίτης, ήταν ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της Κρητικής παράδοσης. Mια δυνατή προσωπικότητα που άφησε το στίγμα της στην Κρήτη, δεν στάθηκε εμπόδιο στα όνειρα της κόρης του, Υακίνθης και ήταν εκείνος που συμμάχησε μαζί της για να συμμετάσχει στα καλλιστεία. Η Υακίνθη Καραβίτη στέφθηκε Μις Ελλάς το 1959, ήταν η ίδια χρονιά που στέφθηκε η Ζωή Λάσκαρη Σταρ Ελλάς.

Δείτε την Χριστίνα Πολίτη να κάνει πασαρέλα με τη μητέρα της,
Υακίνθη Καραβίτη:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή