Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Angelina Jolie στην έρημο με άγρια ζώα

Μία επιστολή από τη Ναμίμπια έγραψε η Αντζελίνα Τζολί για το επετειακό τεύχος των 150 χρόνων του Harper’s Bazaar, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και έβγαλε και μία σειρά από φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το Page Six, η φωτογράφιση της σούπερ σταρ έγινε σε ένα καταφύγιο για άγρια ζώα το οποίο ανήκει σε φίλους της, και η ηθοποιός ποζάρει με τρία ορφανά τσιτάχ που διασώθηκαν και ανατράφηκαν με την οικονομική στήριξη της Τζολί και του ιδρύματός της.

«Η Ναμίμπια αντιπροσωπεύει όχι μόνο τους δεσμούς της οικογένειας και της φιλίας, αλλά και την προσπάθεια για την ισορροπία μεταξύ ανθρώπων και περιβάλλοντος, που είναι τόσο κρίσιμη για το μέλλον μας» γράφει η ηθοποιός.

Η μαμά των έξι παιδιών έγραψε επίσης στην ανοιχτή επιστολή της:

«Οι γυναίκες αποτελούν τους φτωχότερους στον πλανήτη… όταν καταστρέφεται το περιβάλλον. Για παράδειγμα όταν καταστρέφονται τα αποθέματα ψαριών, όταν η άγρια φύση καταστρέφεται από λαθροκυνηγούς ή τα τροπικά δάση ισοπεδώνονται από τις μπουλντόζες – η φτώχεια τους βαθαίνει. Η εκπαίδευση των γυναικών και η υγεία τους είναι τα πρώτα που βάλλονται», προσθέτοντας: «Καθένας από έμας έχει τη δύναμη να επηρεάσει την καθημερινές επιλογές, για παράδειγμα, μπορούμε να δεσμευτούμε να μην αγοράζουμε ποτέ παράνομα προϊόντα άγριας πανίδας όπως το ελεφαντόδοντο και το κέρατο ρινόκερου. Μπορούμε να τερματίσουμε τη ζήτηση για άγρια ζώα που χρησιμεύουν ως κατοικίδια».

Τέλος, έγραψε: «Αν υπάρχει κάτι που μου δίδαξαν οι εμπειρίες της ζωής μου, αυτό είναι πως σε χαρακτηρίζουν μόνο αυτά που υπερασπίζεσαι και όσα καταπολεμάς. Κι όπως λένε, ποτέ δεν είσαι χαμένος αν διακρίνεις το μονοπάτι σου στον ορίζοντα».

Τα παιδιά της χολιγουντιανής σταρ ήταν μαζί της στη φωτογράφιση.

localStorage.clear();


Πηγή