Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Bleona Qereti δίνει εξηγήσεις για το αποκαλυπτικό φόρεμα στα Όσκαρ

Αίσθηση είχε προκαλέσει η εμφάνιση της τραγουδίστριας από την Αλβανία Bleona Qereti στο πάρτι του «Vanity Fair» για τα Όσκαρ φορώντας μία σιθρού τουαλέτα με το στήθος της σε κοινή θέα.

Η 38χρονη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό. Όπως αποκάλυψε επέλεξε αυτό το φόρεμα με αφορμή την εκστρατεία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης #MeToo κι όχι για να τραβήξει την προσοχή των ΜΜΕ.

«Αν η Μπιγιονσέ είχε φορέσει αυτό το φόρεμα, θα είχε “σπάσει” το διαδίκτυο, αλλά όταν δεν σε γνωρίζουν, τότε οι άλλοι θεωρούν ότι το μόνο που επιδιώκεις είναι η προσοχή», επισημαίνει η 38χρονη τραγουδίστρια.

Για την Bleona, το γυμνό είναι «τέχνη» και η ίδια πιστεύει ότι η τολμηρή της εμφάνιση στις αρχές Μαρτίου παρερμηνεύτηκε από τα διεθνή ΜΜΕ.

«Με το φόρεμα αυτό ήθελα να στείλω το δικό μου μήνυμα στους άνδρες που προσπαθούν να πουν στις γυναίκες τι να φορέσουν», επισημαίνει.

«Οι γυναίκες έχουν καταπιεστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τους άνδρες στη βιομηχανία ψυχαγωγίας….Όλες οι γυναίκες θα πρέπει να μπορούν να αισθάνονται άνετα για το ποιες είναι», προσθέτει στην Daily Mail.

AP_18064199488068

Δείτε την εμφάνιση της Bleona Qereti με το διάφανο φόρεμα που επέλεξε έδειχνε το στήθος της αν και είχε φροντίσει να κρύψει με χρυσά επιθέματα της θηλές της.

localStorage.clear();


Πηγή