Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Daily Mail αποζημιώνει τη Μαντόνα για τη δημοσίευση στοιχείων των διδύμων

Άγνωστο είναι το ποσό που θα πάρει ως αποζημίωση η Μαντόνα από τον οργανισμό Associated Newspapers- στον οποίο ανήκει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail – για τη δημοσίευση στοιχείων των διδύμων από το Μαλάουι που ήθελε και τελικά υιοθέτησε αλλά και λεπτομερειών της υιοθεσίας.

Η υπόθεση χρονολογείται από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η ιστοσελίδα της «Mail Online», η ηλεκτρονική έκδοση της «The Daily Mail», δημοσίευσε άρθρο αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με την υιοθεσία από τη Μαντόνα δύο τετράχρονων διδύμων από το Μαλάουι.

Ασκήθηκε αγωγή και χθες η δικηγόρος της Τζένι Άφια ανακοίνωσε πως τόσο η σταρ όσο και οι Στέλα και Εστέρ αποζημιώθηκαν.

Η Άφια εξήγησε ότι το επίμαχο άρθρο αποκάλυψε τα ονόματα των δύο κοριτσιών, τη φυλετική καταγωγή τους, την ηλικία τους, το ότι διέμεναν σε ορφανοτροφείο στο Μαλάουι, καθώς και ότι εκκρεμούσαν αιτήσεις από τη Μαντόνα για την υιοθεσία τους, παρότι τόσο στη βρετανική νομοθεσία όσο και σε αυτήν του Μαλάουι υπάρχουν προβλέψεις σχετικά με την ταυτοποίηση παιδιών που είναι σε διαδικασία υιοθέτησης.

Οι αντίδικοι επιχειρηματολόγησαν πως η Μαντόνα είχε δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες των κοριτσιών με τα ονόματά τους.

Το ποσό της αποζημίωσης δεν γνωστοποιήθηκε και θα γίνει δωρεά σε παιδιατρική κλινική του Μαλάουι.

localStorage.clear();


Πηγή