Τρίτη , 30 Απρίλιος 2024

Η Demy μιλά για την αποχώρησή της από το σχήμα με τον Νίκο Βέρτη

Η Demy αποχώρησε από το σχήμα με τον Νίκο Βέρτη και μίλησε για αυτή την εξέλιξη σε δημοσιογράφους, παρατηρώντας, μεταξύ άλλων, πως «δεν πάνε όλες οι συνεργασίες όπως μπορεί να ονειρεύεται κάποιος ή να θέλει».

«Αποχώρησα από το σχήμα με τον Νίκο Βέρτη. Δεν πάνε όλες οι συνεργασίες όπως μπορεί να ονειρεύεται κάποιος ή να θέλει. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα μείνω κάπου για τα χρήματα ή για να είμαι κάπου, όταν τα πράγματα που δεν πάνε καλά το προτιμώ», σημείωσε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε:

«Είναι πολλά που δεν θα ήθελα να τα πω δημοσίως γιατί αυτά είναι μεταξύ καλλιτεχνών και συνεργατών και δεν θα ήθελα να εκθέσω κανέναν».

Σε ερώτηση για την ώρα που έβγαινε στο πρόγραμμα, ανέφερε: «Αυτό δεν το έχω διαβάσει, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι αλήθεια γιατί έβγαινα πριν από τον Νίκο ακριβώς, ήταν η θέση μου όπως έπρεπε στο μαγαζί και τον ευχαριστώ για αυτό, για τον ένα μήνα που ήμουν εκεί.

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ ξανά με τον Νίκο Βέρτη απλά ίσως θα προγραμμάτιζα και θα προσυμφωνούσα κάποια πράγματα για να είναι όλα σίγουρα από πριν».

localStorage.clear();


Πηγή